Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dlaczegooo

mój facet mnie nie całuje

Polecane posty

hmmm ja nie lubię takich sposobów z tego względu, że nie raz doświadczałam, że jak facet czuje zagrożenie (jesteśmy razem np. na imprezie, gdzie jest wielu 'rywali'), to automatycznie łapie mnie za rękę, albo kładzie dłoń na kolanie :O mnie to irytuje...

Gość Czarnooka23
Żona nie żona czytałam czytałam świetny ten topik dzieki :) ja z moim jestem już 7 rok bedzie, takze kawał czasu.... jesli to nie problem powiedz czego Ty probowałas?? jakie chwyty ze tak owiem

topik również mi znany :) wiem, że pytanie nie do mnie, ale ja próbowałam inaczej się ubrać, uczesać, umalować... efekt był podobny - np. bardziej chętny do seksu, ale nie do pocałunków :O starałam się nie ograniczać się do wspraw powierzchowanych: byłam bardziej troskliwa, miła, czuła - może u czegoś brakowało... to nie powiem - korzystał z moich masażyków i innych takich, ale nie wspłynęło to w żadnym stopniu na pocałunki :O także nie wiem co mogę zrobić

Gość Czarnooka23
dlaczegooo dzięki za odpowiedz, wiesz czytałam co Żona nie żona pisała w innym topiku, ta laska to normalnie marzenie kazdego facetam ja nie rozumiem jak jej męzczyzna moze byc taki obojetny nie rozumiem dl amnie to szokujace. A powiedzcie wasi faceci sa o was zazzdrosni??

Gość jedyna dostepna teoria
jedzie ci z dupy

tak, jest zazdrsony, a kiedyś to był wręcz zaborczy. wszystko chce wiedzieć, z kim przebywam, z kim rozmawiam, itd.

Gość jedyna mozliwa teoria
ze mna rozmawiasz mosesz mu powiedziec

Gość to w ramach tej prywatnosci
moze sie umowimy?

Gość mój zakres jest
wyjatkowo szeroki i długi ;) gdyz jestem osoba tolerancyjną

Gość nie do końca jasne
padło już sporo odpowiedzi i faktycznie może być tak, że seks się facetowi nigdy nie znudzi ale partnerka owszem może pozostaje pytanie, co robić, by po paru latach nie okazało się, że facet jest z Tobą głównie dla seksu, bo poza tym niewiele go interesuje? chodzi o to, by mieć odpowiednią osobowość? która w jakiś sposób mu imponuje? nie wisieć na nim, ale mieć swoje życie, znajomych i pasje? najgorsze, że jak kogoś kochasz, masz chęć poświęcić dla niego wszystko a potem się okazuje, że budzisz się koło obcej osoby której uczucia dawno wygasły...

Gość saksssa
a może sądzą, że źle sie całują?? że nie umieją??

Gość do nie do końca jasne...
Jakie to prawdziwe co piszesz... Ja jestem 5 lat w związku, na początku też było wiele pocałunków. Ale uczciwie powiem, że teraz czasem i ja nie mam siły zmęczona obowiązkami na takie chwile. Bo one wymagają więcej zaangażowania od seksu. Poza tym mój mężczyzna od zawsze był mniej wylewny, a stres uwierzcie ma na mężczyzn o wiele większy wpływ niż na kobiety. My możemy mieć pracę, dom na głowie i ochotę na pocałunki. Ale faceci szybko zamykają się w sobie, głupio wstydzą, albo uciekają do hobby, niestety i czasem do nas. Ale chociaż pocałunków jest mniej i często ja je inicjuje, to jednak one są, bywają namiętne, szczególnie podczas kochania się i czasem gdy tylko sobie leżymy. Brak pocałunków nie oznacza braku miłości, bo miłość dojrzała to coś więcej od fizycznej namiętności. Tak już jest. W każdym następnym związku sytuacja będzie się powtarzać, bo taka jest kolej rzeczy.

Gość t0deusz
A u mnie żona nie chce się całować już od lat. Znajduje tysiące argumentów i powodów aby tego nie robić. zakrywa sie, odpycha mnie rekoma i wyrywa sie jak chce ją obiąć. Najczęszczy zarzut - że nie ogolony. Zacząłem się golić codziennie i jest bez zmian z jej strony. Seks jest tylko wtedy kiedy jej sie che. Oczywiście również bez przytulania, obejmowania i pocałunków. Zwykła, fizyczna praca :-( az ja zaspokoje po czym koniec. Zbuntowałem się no i teraz jestem najgorszy na świecie, bo nie chce robić tego jak ma ochote. Oczywiście moja ochota nie istnieje dla niej i nie liczy się z nią. Przestałem się tym przejmować. Jestem facetem, nawet przystojnym. Widzę, jak koleżanki w pracy na mnie patrzą.

Mój na razie uwielbia się całować, ale po tym co piszecie boję się, że niedługo to się zmieni... :( Teraz chyba zacznę bardziej doceniać nawet najmniejszego buziaka.

Gość anka firanka
ja słyszałam, ze niektórzy faceci nie lubią się całować po tym jak dziewczyna zrobiła im loda (nawet jakis duuuży czas wczesniej), albo jak robiła go innym facetom. mnie osobiście pocałunki nie sprawiają TOTALNIE ŻADNEJ, nawet NAJMNIEJSZEJ przyjemności... :( tez nie wiem dlaczego... natomiast nie unikam ich, bo mój facet je uwielbia :P

Gość Zakochana . .
Aj dziewczyny widzę ,że ja mam ten sam problem . Moj chłopak mnie nie całuje i nie trzyma mnie na rękę idąc ze mną . . nie powiem u niego codziennosc to seks ,lecz mi to za bardzo nie potrzebne ja wolalabym go czuc przy sobie przytulic pocałowac a on jest taki jak by obojetny i ja tez wymuszam u niego pocalunki moze na przywitanie i na pozegananie nie ale w trakcie jak sie widzimy . . ostatnio z tego zebym sie z nim tak namietanie pocalowala to bylo 3 tyg temu nie wiem z nim jest cos nie tak czy ze mną . wiem ze przez jakis czas mialam problem z zebem ale zostal zrobiony nie tylo on ale i resta i nic . . bez zmian jak mu powiedzialam ze czemu bez zmian too dopowiedzial :robilas to dla siebie . . Ostatnio z nim gadalam i powiedzialam ze czemu mi nic nie okazujesz a potem sie dziwisz czemu mam zly chumor ,moze tak nie jest . odpowiedzial no jest i nie wiem czy ma zamiar to zmienic ;(( smutno mi troche z tego powodu boo znajomi pytaja czy mu nadal razem bo nie widac . .

Gość Zakochana . .
Aj dziewczyny widzę ,że ja mam ten sam problem . Moj chłopak mnie nie całuje i nie trzyma mnie na rękę idąc ze mną . . nie powiem u niego codziennosc to seks ,lecz mi to za bardzo nie potrzebne ja wolalabym go czuc przy sobie przytulic pocałowac a on jest taki jak by obojetny i ja tez wymuszam u niego pocalunki moze na przywitanie i na pozegananie nie ale w trakcie jak sie widzimy . . ostatnio z tego zebym sie z nim tak namietanie pocalowala to bylo 3 tyg temu nie wiem z nim jest cos nie tak czy ze mną . wiem ze przez jakis czas mialam problem z zebem ale zostal zrobiony nie tylo on ale i resta i nic . . bez zmian jak mu powiedzialam ze czemu bez zmian too dopowiedzial :robilas to dla siebie . . Ostatnio z nim gadalam i powiedzialam ze czemu mi nic nie okazujesz a potem sie dziwisz czemu mam zly chumor ,moze tak nie jest . odpowiedzial no jest i nie wiem czy ma zamiar to zmienic ;(( smutno mi troche z tego powodu boo znajomi pytaja czy mu nadal razem bo nie widac . .

Gość gina23
poznalam chlopaka 2,5 rokiu temu w londynie (ja mam 23 a on 24,5)wziol odemnie nr . na 3 spotkaniu przespalam sie z nim.zaczelismy sie spotykac wiedzialam ze nie ma dziewczyny,nie pracuuje mieszka w londynie urodzil sie tam. zakocjhalam sie w nim i spotykamy sie 2razy w tyg wiadomo po co . . . ale podczas stosunku nigdy mnie nie caluje. jestem atrakcyjna,inteligemntna doszlam do czegoos i widze ze jest ze mnie dumny (.dodam 14 msc siedziql w wiezieniu)pisalam z nim ,kazal mi czekac na siebie ,mowil ze jak wyjdzie bedzie inaczej(rzadko do mnie z tamtad dzwonil, mialam kontakt tel z jego mamas ktora informowala mnie o wszystkim) po czym jest gorzej niz bylo.wogole nie dzwoni ,widzimy sie raz na tydz .zaqpytalam co z nami a on ze mnie lubi ale nie chce zwiazku! gdy nie odbieram tel dostaje sms o tresci fack u i wont phone u again . nie wiem co mam myslec;( nie ma dziewczyny znamy sie 2,5 roku dalej ze mna sypia po co ,czy z tego nic nie bedzie? co mam zrobic zeby zaczol dostrzegac jak duzo dla nie go zrobie i ze nieznajdzie lepszej jestem na bank pewna ale ja niechce go zostawiac nie umiem ;( pomorzcie!!!!!!!!!!!!!!! pls

Gość ckgv,nb,kg.hbbn
a na odchodne powie ci, że nie było związku, bo nie całowaliście się

Gość w odpowiedyi na pytanie
moj tez tego nie robi, powiedzial mi ze nigdy tego nie lubil, pierwsz pol roku byly pocalunki, te glebokie teraz, teraz musze sie zadowolic cmoknieciem

Boże ja jestem z moim 8 miesięcy i zarówno on jak i ja inicjujemy pocałunki, buziaków to on się domaga ;) Ja uwielbiam sama inicjować całowanie, uwielbiam dawać mu te buziaki nie tylko w usta, on uwielbia gdy całuję go w policzek, zazwyczaj sam "podstawia" najpierw prawy potem lewy ;) I nie, że jeden, bo jak dam jeden to mówi, że za mało i prosi o jeszcze... ;) Zawsze się z niego śmieje.. ;) Kiedyś spytałam się go czy lubi się całować, bo zawsze się zastanawiałam jak to jest z chłopakami czy potrzebują tego tak bardzo jak my- kobiety, czy też jest to im obojętne. Stwierdził, że on uwielbia się ze mną calować. ;) Na moje szczęście ja mam wszystkie ząbki wyleczone . ! Zawsze żabki umyte ! No i jak się spotykamy po szkole, albo tic-tac'ki przed spotkaniem albo gumy. Może też jest taka sytuacja, bo my jeszcze nie współżyjemy. I po waszych postach boję się, że to się zmieni. Po pierwszym razie..

Mam tam literówkę, miało być ząbki, a nie żabki ;) Iii on naprawdę często inicjuje całowanie...

Gość dissapointed
hej dziewczyny mam ten sam problem. jestem z chlopakiem ponad 2 lata a od jakiegos pol roku on mnie po prostu nie caluje! tylko jakies tam buziaki ale takie caluski to ja mam w dupie. nie wiem co mam zrobic bo zaczyna mi tego brakowac. jak mu o tym mowie to sie wypiera i mowi ze tak nie jest albo omija temat. dostaje juz powoli frustracji i zaczynam myslec o innych. aha w czasie seksu tez zero calowania:/

Gość dlaczego ludzie tacy są..
Rzuć wszystko i chodź się całować!!!!! 👄