Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona we własnych myslach

Nassz związek umarł wczoraj dla mnie....

Polecane posty

Gość przestan
możecie się oburzać ale... trochę racji w tym jest - jesteście traktowane tak, jak same pozwalacie się traktować. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx swiete słowa

Gość Sallamandra_plamista
Także się zgadzam. Tymi prywatnymi rozmowami tylko będzie się wzajemnie utwierdzać, która ma gorzej. Potem może jeszcze dojrzycie jakieś pozytywy(WTF?!) waszych na 10000000000000000% toksycznych związków. Nie tędy droga! Tu naprawdę nie ma o czym rozmawiać. Nie zmienią nic wasze groźby, bo są bez pokrycia, ani ciągłe gadanie nie ponoszące za sobą konsekwencji. Gdyby mieli się zmienić i być inni, to by byli. Jedyne wyjście to ucieczka, najdalej jak się da. I całkowite zapomnienie. Chyba, że wolicie za jakiś czas przechodzić gorszą gehennę, bo takie sytuacje się pogłębiają z czasem...

Gość Sallamandra_plamista
Bo jak szanować kogoś, kto się sam nie szanuje...

Gość zagubiona we własnych myslach
oddejde na zawsze, nie widze sensu dalej to ciagnac. Nienawidze go!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość lalallalala
no to zrob to a nei sie marzesz!!

Gość A JA ROZUMIEM ZALOŻYCIELKE
TOPIKA, JA TEZ KIEDYS BYLAM W TAKIM ZWEIAZKU ALE DLA MNIE POJAWIO SIE SŁONECZKO, DZIEKUJE CI ZA TO MISIEK