Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szalona zauroczona dziewczyna

Dziewczyna, która się wyszalała - prawiczek przyjaciel - wie o mnie wszystko

Polecane posty

Gość Talsp
Tak tyle za autorka nie byla w 7 zwiazkach. Napisala ze sypiala z kolegą, i byly tez tylko spotkania na seks. Autorko- nie niszcz chłopakowi życia. Jako prawiczek nie podoła takiej....ee.. doświadczonej jak Ty...

Gość aleo
a mozesz mi powiedziec co jest postepowego i nowoczesnego w dawniu dupy komu popadnie ? "Dzi**a moze byc ktos kto daje d**y na dyskotece w toalecie" czyli dziwka dojezdzajaca do klienta to juz nie dziwka ?

Gość Onaaaaaaa28
DO Talsp : Mój mąż podołała mimo ze miał mniejsze doswiadczenie niz ja, wiec nie pisz głupot!!!!

Gość Talsp
Podejrzewam też ze jestes w nim "zauroczona" bo jest inny... Jak wiadomo "innosc" nas ciekawi.. Jak juz go rozprawiczysz to nie bedzie taki atrakcyjny. Rzucisz go a on bedzie cierpial

Gość Talsp
Onaaaaaaa28 Ty tez jestes puszczalska?-Gratuluje. Dalej sie szmaccie.

Napisala ze sypiala z kolegą, i byly tez tylko spotkania na seks. sypianie z kolegą jest obecnie coraz bardziej praktykowane. :P wkurwia mnie to pokutujące przeświadczenie, że facet może sobie ruchać wszystko co się rusza i na drzewo nie spierdala, a kobieta powinna żyć jak zakonnica. ugh! inna kwestia, że opowiadanie o swoim życiu erotycznym zawsze budziło we mnie niesmak i jakoś na szczęście nie jest to w moim towarzystwie praktykowane.

Gość do Onaaaaa28
kurestwo zawsze bedzie kurestwem, ludzie sie nie zmieniaja....

Gość Onaaaaaaa28
DO Talsp: Nie jestem, nie byłam puszczalską. Po prostu szukałam swojej drugiej połówki. Były lepsze i gorsze momenty w zyciu i dlatego tych doswiadczen sie nazbierało. Teraz jestem poważna mężatka i nie widze świata poza moim mężem, także człowiek wyrasta z takich rzeczy. Tyle na temat.

"A tak poza tym skoro facet moze miec bujne zycie seksualne to dlaczego kobieta nie moze?? 21 wiek mamy, a nie sredniowiecze." Ale pewnie uważasz, że to facet zzdobywać, płacic na randkach i przepuszczać kobiety w drzwiach. :D🖐️ No ale oczywiscie te zachowania są ponadczasowe i zaliczają się do dobrych manier, których broń Boże nie można ruszyć. :classic_cool:🖐️ Ale już o mozliwośc dawania dupy bez złej opinii tak zażarcie walczycie. :classic_cool:🖐️

Gość loliotaaaa
Nie powinnaś się poddawać :) Ja również przed zaczęciem chodzenia z moim obecnym partnerem (to już rok) miałam bujne życie erotyczne. Za przeproszeniem nie szanowałam się i spałam z kim popadnie i gdzie popadnie na rózny sposób nie przejmując się tym co inni powiedzą. Byłam straszna,brałam narkotyki, itp. Szkdoa pisac i wstyd - na szczęście taka już nie jestem i się zmieniłam! Dzięki Bogu! Oczywiście jak poznałam obecnego chłopaka opowiedziałam mu swoją przeszłość i on ją zaakceptował i do dziś jesteśmy szczęśliwą parą. Oczywiście jak się poznaliśmy był taki niesmiały, mało co odzywał się do mnie, taki grzeczny, dobrze ułożony - dosłownie przeciwieństwo wszystkich moich byłych facetów. Ale kurde co mnie zdziwiło? Moja siostra zaproponowała abym pojechała z nią, jej chłopakiem i tym moim obecnym nad morze. OK, zgodziłam się, co mia tam. PRzed wyjazdem siostra mi pow, że będę razem z nią w pokoju, ale jak dojechaliśmy onz z tekstemdo mnie: "OK, bedziesz z XX razem w pokoju" A ja szok, ale co mi tam... mnie to tam lotto było. Kurcze ale jak skończył się ten dzień? Piliśmy wieczorem w czwórkę, graliśmy, itp... ale jak doszło do pkt że trzeba iśc spać wylądowaliśmy razem w łóżku wiadomo co robiąc. W szoku byłam nastepnego dnia... Powiem szczerze, że z początku nie byłam co do niego przekonana ale z czasem zakochałam sie w nim. Urzekło w nim to że był istnym dżentelmenem! Kurde nigdy wcześniej nikt tam nie szanował mnie i nie traktował jak on! Otwierał mi drzwi, zamykał za mną, poduwał krześło, itp.. Kurde czułam się jak w jakieś bajce.. Zamurowało mnie i wpadłam jak śliwka w kompot. :) Zakochałam się i tak do dzisiejszego dnia szaleje na jego pkt :) nie myśląc o innych

Gość ffffffffffff
fffffffffffff

Gość Onaaaaaaa28
DO loliotaaaa : Wszystko sie zmienia jak w kalejdoskopie. Powodzenia.

Gość aleo
minie zauroczenie i nadal bedziesz sie puszczac

Gość aleo
no dobra ktora by sie zwiazala z przestepca ktory przesiedzial pare lat ?

Gość Tulipany..
Nie chodzi o to, ze popieram takiego typu zachowania jak autorka, ale na litosc boska nie badzcie hipokrytami. wszyscy tacy czysci i niewinni? Czasem sie w mlodosci robi glupie rzeczy no ale czasu sie nie cofnie i tyle. Autorka glupia byla, ze opowiadala ze szczegolami swoje zycie seksualne, bo to powinna byc jej prywatna sprawa. Z obserwacji wiem, ze ci co najwiecej umoralniaja sami sa najgorsi. Skad te wszystkie historie o zdradach na kafe?? myslicie, ze tylko babiarze zdradzaja?? sa czasy jakie sa, nikt juz nie bierze slubu po pol roku znajomosci i tym samym przyszlo do nas wyzwolenie seksulane podobnie jak w innych krajach, wiec przestancie sie tak oburzac i robic z siebie swietych. Kazdy ma swoje zasady i jakis kregoslup moralny i tyle.

Gość alvariooo
Na jego miejscu bym pochodził z Toba miesiąc. Bzykał Cie, zaliczył i napisał w smsesie, ze to koniec. :) Nie jesteś godna jego, bo kto chce używaną rzecz ? Która sie nie szanuje :)

Gość Tulipany..
Do prawiczka: Skoro ktos ma bardziej liberalne poglady niz ty nie znaczy, ze sie puszcza na lewo i prawo. Ja sobie nie mam nic do zarzucenia. po prostu jak widze takich umoralniaczy to sie slabo robi. sam pewnie nie jestes w stanie dziewczyny niczym zainteresowac i potem plujesz zolcia na forum.

Gość Taka jest prawda że
"wyszalałaś" się i wreszcie zaczęłaś głową myśleć a nie macicą. To wszystko na ten temat

Gość Młody skromny chłopak
A co chcecie od prawiczka. Chłopak ma konserwatywne zasady i bardzo dobrze! To Jego pogląd i nikomu do tego. Szkoda, ze co raz mniej wśród młodzieży konserwatystów. Zamiast uczyć się, pracować myśleć o przyszłości to juz tylko zabawy, chlanie i seks. Na co to komu?

Gość Ja jestem prawiczkiem i u mnie
ma szanse tylko dziewica

" Do prawiczka: Skoro ktos ma bardziej liberalne poglady niz ty nie znaczy, ze sie puszcza na lewo i prawo. Ja sobie nie mam nic do zarzucenia. po prostu jak widze takich umoralniaczy to sie slabo robi. sam pewnie nie jestes w stanie dziewczyny niczym zainteresowac i potem plujesz zolcia na forum." Ależ tu nie o to chodzi. Raczej o fakt, że zapewne Twój liberalizm ogranicza się tylko do tych rzeczy, z których mozesz czerpać korzyści. :classic_cool:🖐️ W innych przypadkach zasłonisz się tradycją, dobrym wychowaniem, rozsądkiem itp. itd. :classic_cool:🖐️ Uprawiać seks z kim chcesz sobie możesz ale świadoma konsekwencji być musisz i nie ma co się domagać by był oto odbierane inaczej. Tak jest sprawiedliwie. :classic_cool:🖐️

Gość Tulipany..
Wiesz z tym rownouprawieniem to u was tez jest roznie. Wszyscy chca dziewice, przykladna zone i matke co codziennie poda dwudaniowy obiad i jednoczesnie najlepiej jak kobieta bedzie robic kariere i placic za siebie rachunki. Nie popieram daawania dupy na lewo i prawo, ale tez nie lubie takich umoralniaczy. bo znam pelno wartosciowych dziewczyn, ktore mialy kilku partnerow seksualnych i nie dlatego ze sa dziwkami, ale dlatego, ze te wszystkie zwiazki sie rozpadaly. Zreszta temat rzeka a mi sie juz nie chce pisac. Musze w koncu popracowac. Pozdro :)

Gość kulajajaz
dokladnie tak dzisiaj jest..... ale potem, okolo 30-tki nagle WSZYSTKIE chca miec kochanego, uloznego faceta... ale z taka rozjechana cipa to chyba nie ma czeho szukac... a i potem narzekanie ze seks zly, bo nic nie czuc w srodku... i to oczywiscie zawsze wina faceta, bo ma za malego... hahahahahahahahaha:D powodzenia, dziewczynki!!! kiedys zrozumiecie...

Gość *Alter Ego*
"Zadaj sobie pytanie - jaki facet chce być ze szmatą?" A ty zadaj sobie pytanie - jaka kobieta chce być ze szmatą?

Gość ujujye
normalka... takie czasy nastaly... heh, a potem dziecko z byle kim i alimenty... bo sie szukalo "idealu" przez cale zycie... jaaaaaaaaaaasneeeee:D

Dwulicowe kurrwy :o Najpierw chcecie nadziewać sie na setki kuutasów, heblować berła przypadkowych fagasow i spijać ich nasienie w ilościach przemysłowych, a jak starość i samotność zaczyna zaglądać wam w rozjechane dupsko, to zaczynacie włazić na kafeterie i żalić się, ze nikt was nie chce :o

Gość jak czytam niektóre komentarze
jak czytam niektóre komentarze to śmiać mi sie chce. dlaczego, za kazdym razem jak facet zalicza dziewczyne (gdziekolwiek) to jest bossem, a jak kobieta miała bujne zycie erotyczne to już kur*a? Bez przesady. Wydaje mi sie że najcześciej takie komantarze pojawiaja sie z ust właśnie takich bossów, którzy korzystaja sobie z życia a za żone chcieli by miec dziewice, najlepiej może jeszcze aby za niego sprzatała i mu gotowała?

Gość Facet z zasadami
Ja jestem prawiczkiem i taka u mnie nie ma szans. Niech się taka wiąże z jakimś moczykijkiem

Gość Puszczalska niedziewica
A ja bym nie chciała prawiczka!