Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seks..dozwolony

drodzy PANOWIE wąskie biodra kontra szerokie które lepsze do seksu ?

Polecane posty

Gość seks..dozwolony

wąskie biodra sa lepsze od szerszych ? drodzy panowie...??

Gość jaki taki praktyk
no niby takie szczuplejsze, wąskie bioderka są bardziej figurne i seksowne i poręczne do wydupcenia. Obracać łatwo na wszystkie strony, podkakują ładnie przy każdym jebnięciu itd. Ale nie ma to tak od czasu do czasu wydupcyć konkretnie zbudowaną dziewczynę, z szerokimi biodrami i porządnymi pośladkami. Złapać za biodra przy wypiętym tyłku, przytrzymać mocno i ostro pojechać aż pośladki będą klaskać.

.....jeśli ktoś lubi..taki tyłek chudy... a jednak pełna pupa w obwodzie te..104 centymetry w biodrach.. wygląda ciekawie... a nie same kości blee!

Gość gerro-nimo27
Moja dziewczyna ma szerokie biodra i niesamowicie kręci mnie ten widok gdy biorę ją od tyłu.

W biodrach musi być około 100cm (+/- 10%).

Gość fsdggt
ltd - jestes mezczyzna? wiesz w ogóle, ile to jest 100cm w biodrach?

100 cm to nie jest tak dużo... jak kobieta jest wysoka np.177 ..długie nogi i tyle w biodrach a w tali 70 ...to.. chyba fajne jest ?

oooo:O no to naprawde duże .... ale wiesz jak to jest jak ma się małe chce sie mieć duże.. a jak duże to małe:P

to tak, pewnie nie widac az tak :) ale jak bym miała pomyśleć genetycznie.. to powinnam mieć biust.. tak C a nawet D..

Gość gumih
niska, bo można postawić kufel piwa na głowie podczas lodzika :)

Gość hmmmmm:)E:E
jakie kto ma biodra to tak naprawde zalezy od calkowitej figury kobiety, poniewaz moze byc grubsza a np nogi jak zapalki gdzie to nie wyglada, zazwyczaj proporcje kobiety sa rowne, ale mowie o tych co nie maja nadwagi czy niedowagi. np ja jestem szczupla ale talie mam osy, dlugie szczuple nogi, ale za to bioderka widoczne, do drobnej dziewczyny nizszej niz 170cm to duze biodra nie wygladaja a drobniutkie kob iety sa tez naprawde seksowne i ponetne, a wysokie kobiety znowu wygladaja z ponetnymi bioderkami ponad 90cm:)