Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaa111

Ciecie plytek

Polecane posty

Gość onaaaaa111

witam czy mógłby mi ktoś powiedziec czy w Warszawie jest jakas firma która tnie płytki ceramiczne? slyszalam ze jest cos takiego jak ciecie woda. tylko gdzie w warszawie? bardzo prosze o pomoc jesli ktos z Was korzystał z takiej usługi pozdrawiam

Gość onaaaaa111
nikt nie wie? :(

Gość chyba piła wodna
ja zlecałam w dużo mniejszym mieście u kamieniarza wycinanie otworów w gresie szkliwionym, bo niczym innym nie dało rady wyciąc tych otworów ale do ceramicznych ?

Gość onaaaaa111
dzieki tak wlasnie moze u kamieniarza :)

Gość gość
cięcie wodą to super sprawa, można ciąć wszystkie materiały nawet szkło :) , więcej info na www.ciecie-woda.c0.pl

Gość mariusz444
Zlecałem montaż płytek z cegły w http://retrocegielka.pl. Firma z rynku warszawskiego. Wytną ci płytki, też narożne w dobrym stylu i zamontują. O nic nie trzeba się martwić. Mam całą kuchnię w stylu retro, z płytek. Taniej mi wyszło niż malowanie wysokiej klasy farbą. Płytki lekkie, świetnie się trzymają, klimat zachowany. To żadna imitacja, a płytki pochodzą z cegły porozbiórkowej. Całkiem ciekawy pomysł i właśnie z tego powodu się zainteresowałem. Udostępniają bezpłatne próbki, więc właściwie niczym nie ryzykujesz. Jakbyś się zdecydował to podeślij zdjęcie, żeby się pochwalić ;)

Gość allan

tak, cięcie wodą to dobre rozwiazanie, zdecydowanie się zgadzam