Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 onaaaaa111

Ciecie plytek

Polecane posty

Go艣膰 onaaaaa111

witam czy m贸g艂by mi kto艣 powiedziec czy w Warszawie jest jakas firma kt贸ra tnie p艂ytki ceramiczne? slyszalam ze jest cos takiego jak ciecie woda. tylko gdzie w warszawie? bardzo prosze o pomoc jesli ktos z Was korzysta艂 z takiej us艂ugi pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 onaaaaa111
nikt nie wie? :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chyba pi艂a wodna
ja zleca艂am w du偶o mniejszym mie艣cie u kamieniarza wycinanie otwor贸w w gresie szkliwionym, bo niczym innym nie da艂o rady wyci膮c tych otwor贸w ale do ceramicznych ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 onaaaaa111
dzieki tak wlasnie moze u kamieniarza :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ci臋cie wod膮 to super sprawa, mo偶na ci膮膰 wszystkie materia艂y nawet szk艂o :) , wi臋cej info na www.ciecie-woda.c0.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mariusz444
Zleca艂em monta偶 p艂ytek z ceg艂y w http://retrocegielka.pl. Firma z rynku warszawskiego. Wytn膮 ci p艂ytki, te偶 naro偶ne w dobrym stylu i zamontuj膮. O nic nie trzeba si臋 martwi膰. Mam ca艂膮 kuchni臋 w stylu retro, z p艂ytek. Taniej mi wysz艂o ni偶 malowanie wysokiej klasy farb膮. P艂ytki lekkie, 艣wietnie si臋 trzymaj膮, klimat zachowany. To 偶adna imitacja, a p艂ytki pochodz膮 z ceg艂y porozbi贸rkowej. Ca艂kiem ciekawy pomys艂 i w艂a艣nie z tego powodu si臋 zainteresowa艂em. Udost臋pniaj膮 bezp艂atne pr贸bki, wi臋c w艂a艣ciwie niczym nie ryzykujesz. Jakby艣 si臋 zdecydowa艂 to pode艣lij zdj臋cie, 偶eby si臋 pochwali膰 ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 allan

tak, ci臋cie wod膮 to dobre rozwiazanie, zdecydowanie si臋 zgadzam

Udost臋pnij ten post