Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stanowczy24

Przespałem się z 36-latką i jestem zawiedziony

Polecane posty

Gość stanowczy24

Chwaliła się jaka to doświadczona nie jest i z iloma spała, jaki to ma podobno wielki temperament i ochotę na eksperymenty. A przyszło co do czego, to okazało się że leży przez większość czasu jak kłoda, nie lubi seksu oralnego, narzekała na mojego penisa, że niby za duży i nie chce ostrego seksu. A jedyny eksperyment na jaki się zgodziła to seks "na hiszpana". To już moja dziewczyna mimo że młodsza od niej o 16 lat jest lepsza w te klocki jakieś 10 razy. Porażka...

Gość mgrkoepg
chwalisz się czy zalisz?

Gość stanowczy24
Chciałem napisać była dziewczyna. Nie zdradziłem nikogo.

Gość doswiadczony41
ej kolego, gdyby bylo rzeczywiscie tak, ze starsze sa lepsze w lozku, to starsi faceci nie wyrywali by mlodych suk. Stare to sa ju zrozruchane, po ciazach to tymbardziej im sie pizdziska rozepchaja. A niema to co mlode cialko, taka to nawet jak lezy i nic nie robi to itak jest zajebiscie :D

Nie wstydzisz się tak publicznie napisać, że zawiodłeś? :P Nie umiałeś doprowadzić kobiety do wrzenia i piszesz o tym na forum?? :P

Też tak sobie właśnie pomyślałam, że w sumie to jest porażka kolegi autora jako kochanka. Nie ma się czym chwalić.

Gość stanowczy24
Tak się składa, że nie jestem słaby w łóżku, przynajmniej żadna z dotychczasowych kobiet z którymi spałem mi tego nie powiedziała, wręcz przeciwnie. Naczytałem się tyle o tych wspaniałych, dojrzałych kochankach, że chciałem spróbować z taką starszą. No i mimo starań ona okazała się kłodą. Spróbuję jeszcze raz z inną po 30-stce i może wtedy się przekonam, że to faktycznie mit z tymi gorącymi 30stkami :)

Gość nonnno
skad jestes?ja ci moge udowodnic ze to nie jest mit! to jak chetny?

Gość mlode sunie sa
duzo lepsze. Oczywiscie ze mit. 30dziechy do garow i do bachorow! A mlodych facetow to mlodym dziewczynom zostawcie.

Taaaa.... Padawanie, nie piehdol. Jeśli jest przynajmniej jedna kobieta której nie dogodziłeś to problem jest z Tobą :P Zwłaszcza, jeśli ktoś inny jej dogodził :P Poza tym do zaspokojenia siksy 20 letniej wystarczy że masz fiuta, te dojrzalsze mają swoje wymagania :P Nie poradziłeś sobie i to przyjmij do wiadomości :P

Gość mlode sunie sa
maja swoje wymagania bo sa rozjebane i rozruchane w kosmos, maja wielkie pizdziska pociazach, dlatego sa bardziej wymagajace :classic_cool:

Gość nonnno
Widze ze sie boisz autorze. stwierdzam wiec ze to ty nie dales rady tamtej babki zaspokoic.i jeszcze jedno-nie wszystkie trzydziestki maja dzieci wiec niech frajer ktory pisze glupoty zamknie paszcze.dziecko tez nie oznacza ze wielkosc cipki sie zmienia.

Młode - no widzisz, czyli musisz mieć jakieś umiejętności żeby dogodzić takiej rozjebanej w kosmos, same ruchy posuwisto - zwrotne nie wystarczą :P

Gość mlode sunie sa
kazda baba po ciazy ma wielkie pizdzisko i sam to sprawdzilem juz nuejednokrotnie. Zreszta nawet jak nie maja to itak juz w tym wieku rozruchane sa zawyczaj. No chyba ze cnotki, to jeszcze, ale to itak cialo juz nie to. Dziewczyna to tak do 26 lat i trza wymienic juz na nowszy model :D

Gość mllode sunie sa
po cesarce maja obrzydliwe blizny A FEE.

Gość a ty pewnie masz
małe i bezmóg jesteś to bardziej bardziej odrzucające niż wygląd kobiety po ciąży czy blizna po cesarce

Gość Do-mlode sunie sa
Ty to pewnie na osiedlowych kurwiszonach sprawdzales co he he i reprezentujesz ten sam poziom. Zreszta jak sie w gaciach ma mikronika to kazda dziura za duza nawet ta w nosie. :-) :-)

Gość mllode sunie sa
a ty co, wrozka? Poczekaj, ja sie tez we wrozbite moge pobawic. Nie na zadnych kurwiszonach tylko na najfajnieszych dziewczynach ktore na mnie leca, a kutasa mam tkiego ze hoho, z pelna geba bys inaczej gadala :D

Gość o dżizas
dzieci wrciły ze szkoły

Gość o dżizas
Jeśli to nie prowokacja to może faktycznie ta laska uwazała się za doświadczoną bo jak to się mówi z niejednego pieca chleb jadła co nie koniecznie idzie w parze z doświadczeniem, albo w jej czasach, na hiszpana to było eksperymentowanie ale wszelkiego rodzaju anale i orale to juz perwersja i zboczenie

Gość Do-mlode sunie sa
Prawda w oczy kole! tak jak bohaterka tego topiku sie przechwalasz a wielkie nic z ciebie jest pajacu.

Gość Ma chłop trochę racji
Też natknąłem się na taką "doświadczoną" i dziewczyna...hmmm. No właśnie była z tych co to tylko komplementy do niej docierają. Miała kilku partnerów, którzy jej mówili, że jest boginią seksu, bo to chciała usłyszeć. Próbowałem jej coś zasugerować, ale nie docierało. Oral agresywny, w złym rytmie, stosunek też gorszy niż z "kłodą", bo rzucała się po łóżku bez sensu, po co to całe aktorstwo? Jeśli delikatne sugestie nie docierają, to niech sobie nadal tkwi w przekonaniu jaka to nie jest dobra.

Gość mmlodde sunie są
niczym sie nie przechwalam, tylko ty mnie zaatakowalas ze ma malego kutasa a ja ci kulturalnie odpowiadam na twoje pytanie a nie przechwalam sie stara zgorzkniala idiotko.

Gość Do-mlode sunie sa
stary to jestes ty i ten twoj zuzyty mikrokonik. ja mam 20 lat wiec spierdalaj geju jebany