Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leenya

mój facet był w burdelu

Polecane posty

Gość ....zwykły facet
a jak Wy dajecie dupy kolesiom z dyskoteki to jest OK ?

Gość zawiedziona na drugiej połówce
okazało sie po latach ,że mój facet tak robił :( teraz nie moge na niego patrzec najchętniej zostawiłabym go w pizdu :(

Dla mnie przeszłość się nie liczy.Dziwne jest tylko to,że nie chce zrobić badań.Ja sama mojemu facetowi zaproponowałam, zanim zaczął się seks, badania.Byliśmy razem i nie było żadnego problemu.Takie czasy.

Gość grrrrr
....zwykły facet a jak Wy dajecie d**y kolesiom z dyskoteki to jest OK ? oj to nie ten poziom. Analogiczna sytuacja byłaby wtedy gdyby np autorka kiedyś uprawiała sex za pieniądze. Sorry ale dla mnie facet który chodzi do burdelu jest na tym samym poziomie co owa prostytutka. W obu tych przypadkach ma miejsce sex za pieniądze.

Gość Mała Blondyneczka 1986
Ciesz się że Cie nie okłamywał, tylko Ci powiedział. O co Ci jeszcze chodzi? Pozatym co trzeci facet we wczesnej młodości bywał w agencji towarzyskiej. Ciesz się że teraz nie chodzi!!

wiesz co ale mnie np i tak wzieło do niego obrzydzenie :( nie mogę się go tknąć :P ciekawe skąd masz takie wieści ,że co 3ci..ja pierdole taki interes i zostaje starą panną w takim razie jeśli tak jest

Wątpię czy młode chłopaki tam często odwiedzają burdele. Zapytałam się kiedyś mojego czy jakiś jego kolega był kiedyś to ten powiedział, że nie zna żadnego. Myślę, że burdele odwiedzają najczęściej podstarzałe pryki przechodzące kryzys wieku średniego albo kompletne ciapy, których nie stać na coś lepszego niż wysłużona prostytutka. Dla mnie facet, który był w domu publicznym byłby skreślony.

miś polarny w tropikach współczuję. Sama nie wyobrażam sobie czegoś takiego usłyszec. Też by mnie obrzydzenie wzięło. :(

tylko widzisz Lily po kilku latach dowiedziałam się ,że nawet go prostytutka rozprawiczyła :( a brzydalem nie jest....głupie towarzystwo ale go i tak to nie usprawiedliwia :( najpierw się wypierał a potem w jednej rozmowie w trakcie wyszło,że jednak :( a jakby się nie przyznał dowiedziałabym się od kolegów....te same studia Ci sami znajomi to samo miasto :(przede mną to się by nigdy nie ukryło

He he,naiwne jesteście.Pełen przekrój rodu męskiego łazi do burdelu-nie dlatego,że w domu nie ma,czy żona go nie rozumie, lub jest samotny.Taka jest natura faceta-zakazany owoc najbardziej im smakuje,mógłby kochanek z 3-4 mieć ,a i tak tam zawita.z ciekawości tylko i wyłącznie.a jak żałośnie się usprawiedliwia i twierdzi że kolega tam był,śmiac mi się chce, to był na 300 %. pracowałam,widziałam,wiem

miś polarny w tropikach no trudno. Lepiej, że dowiedziałaś się przed ślubem. Jakbyś za niego wyszła tak łatwo nie było by już odejść. Za to znam jedną parę, która co jakiś czas wynajmuje sobie prostytutkę do trójkąta. To jest jeszcze gorsze :O Belinda_Mooore wolę być optymistką i wierzyć, że jednak nie każdy facet to bezmózgowy ruchacz 🖐️

Gość moj tez był wyszlo to w
trakcie jakiejś naszej rozmowy. Powiedział, że był nie zaprzeczył. Od tamtej pory jak czasami na niego spojrze to mnie takie dziwne drgawki biorą:/ Przykre to naprawde. Na szczescie nie znałam go wtedy, bo odrazu bym wypierdoliła gdzie pieprz rosnie!!!! Czasami specjalnie pytam go jak było, jaka była.... Wtedy zmienia temat, gubi wzrok itp. A najlepsze, że mi wiecznie wciska, że to ja się łajdacze!! Ciekawe gdzie, kiedy i z kim:/ Nie wiem skąd on sobie to w głowie bierze:/ Masakra. Brrrrr..... a ja głupia kocham:/

Gość belinda_moooore
ja też jestem optymistką-ale panowie inaczej zachowują się w towarzystwie-sklonna jestem powiedzieć ok 85 % panów było w takim przybytku,nie musiało korzystać ale ZOBACZYĆ.Nie twierdzę że to tzw ruchacze.bardziej bym się trzęsła o chlopa,jakby na disco nawalone bądź najarane małolaty "wyrywał".to jest wylęgarnia wszelkich choróbsk i patologi.

Gość do stetera
zaraz od razu dziwke, ja jestem normalna mezatka a lubie ostry seksik, no zalezy od nastroju , ale sa dni ze chce byc doslownie wyruchana jak dziwka, najlpeiej od tylu, z biciem po dupsku, albo ciagnieciem za wlosy, uwilebiam dostac fiutkiem po buzi :P a taka niepozorna jestem haha

Gość Katowice_facet
powinna sie cieszyc ze chlopak byl szczery a po drugie jesli raz sprobowal i nie zrobil tego wiecej razy to znaczyze mu sie nie spodobalo i wiecej nie pojdzie. Jestem facetem ktory byl w burdelu i wiem ze na 100% wiecej tam nie trafie,za to moi kumple ktorzy tam nie byli caly czas sa ciekawi i predzej czy pozniej sprobuja.

Gość moj facio
a moj kiedys za mlodu byl w burdelu z kumplem zobaczyc jak jest ale jak zobaczyli ile tam kosztuje piwo to wyszli :D

Gość Katowice_facet
" a moj kiedys za mlodu byl w burdelu z kumplem zobaczyc jak jest ale jak zobaczyli ile tam kosztuje piwo to wyszli" tak wersje ty znasz,starczylo mu odwagi na przyznanie sie ze sie tam wybral,,,ale juz ze skorzystal to o tym nie wiesz:) myslisz ze facetemk ze sterczaca palka napalony na sex tak poprostu przestraszyl sie cena piwa?:) na prostytutke mial a na piwo 15zl nie dolozyl?hahaha

Lily masakra dzifkę do trójkąta szok ...ja chyba jestem z innej planety nie mieszczą mi się w głowie takie rzeczy , ja już doszłam do wniosku wolę być sama i nie mieć nikogo ponieważ upokorzeń juz mam dosyć w tej chwili :(na drugiego drania trafiłam

Gość do madusia18
nie masz sie czym chwalić jesli Twoj stary to KOMORNIK. Wolałabym dziwkarza mieć za męża niż KOMORNIKA! Nie wstyd Ci ludziom w oczy patrzeć?! Jesteś tak samo żałosna jak ten twój....bleeeee

Gość moj facio
no tak,za mlodu, bo mieli moze po 18 lat wtedy ( byl z kolega co juz dawno nie zyje), mieli po 18 lat gdzies ok 1997 roku wiec raczej wtedy az tak nie szaleli z kasa, jezdzili starym maluchem, a jebaki z nich nie byly, to byly inne czasy, do dzis sie smieje z tego, bo takie tam osilki byly ze sie bali, a jak zobaczyli cene piwa to podziekowali hehe, byli tam z kolega niby co chcial skorzystac ale tez wyszedl :D

Gość moj facio
a nawet jesli by sie przyznal, to nie bylabym zazdrosna o przeszlosc, jestesmy juz dlugo malzenstwem to pewnie by mi sie przyznal, ale nie bo on smieje z tego nawet na imprezach rodzinnych, do dzis

Gość belinda_moooore
katowice facet masz 100 % RACJI.to tak zwana półprawda,

Gość moj facio
dalej nie kumacie byl jako bidny zapryszczony 18 letni prawiczek co sepil na piwo a nie jako dorosly facet glodny seksu haha ale coz wy wszyscy myslicie ze swiat i wszyscy sa zaklamani i tacy jak wy swiata nie zmienimy pewne rzeczy trzeba zaakceptowac , jak i przeszlosc partnera, a to ze byl w burdelu nie ksresla go jako czlowieka, lepiej ze byla tam raz czy dwa, niz bylby jakims kurwiarzem co ma tysiac kobiet niewiadomo skad a to ze powinien zrobic badania to wazna rzecz

Gość masakra to straszne jest
nigdy nic nie wiadomo :(

Gość bolesna prawda cóż więc
robić jeśli to się przydarzy

chyba każdy tam zawita prędzej czy później :( mój facet się tego wypierał a po latach przyznał ,że jednak chodził kiedyś mówił,że jak mu brakowało seksu to chętnie by poszedł na dziewczynki a potem się wypierał ,że tak najgorsze chamy robią :(