Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiaa262

laktacja dla erotyki?

Polecane posty

Gość gosiaa262

Podobno babki odciagaja sobie mleko aby miec wieksze piersi...co o tym myslicie? Ma to jakies dzialania uboczne? Chce od dzisiaj zaczac stymulacje. http://piersitk.forumpl.net/forum.htm

Gość gosiaa262
Od dzisiaj zaczynam stymulacje. Moze uda mi sie.

Gość Laktacyjna333
Indukowana laktacja Piersi karmiącej kobiety - duże, jędrne, kobiece dla wielu stanowią niedościgniony wzór kobiecego biustu. Nieodzownie kojarzą się z dojrzałością, płodnością i kobiecym spełnieniem. Większość z nas jest przekonana, że "mleczny" biust występuje wyłącznie w parze z macierzyństwem. Jest to rozumowanie jak najbardziej błędne. Indukowana laktacja polega na wywołaniu produkcji mleka poprzez stymulację piersi, może wystąpić u kobiet w każdym wieku, nawet po menopauzie! Istnieją dwa rodzaje stymulacji: 1. Hormonalna - przyjmowanie hormonów lub ich analogów. 2. Mechaniczna - odpowiedni masaż piersi oraz ssanie.

Gość Mojej pani urosły cyce że hej
i dawała mleko przed zajściem w ciążę. Po urodzeniu dziecka szybko przeszła na karmienie butlą (niestety) uznając karmienie piersią za obrzydliwe. Szkoda, bo i ja się załapywałem na takie przyjemności, i przy orgazmach był odlot bo jej mleko tryskało na 10-15 cm. No i jakie cyce miała. Podobno to znakomite kuracja odchudzająca

Gość upupupuuu
i dawała mleko przed zajściem w ciążę. Po urodzeniu dziecka szybko przeszła na karmienie butlą (niestety) uznając karmienie piersią za obrzydliwe. Szkoda, bo i ja się załapywałem na takie przyjemności , i przy orgazmach był odlot bo jej mleko tryskało na 10-15 cm. No i jakie cyce miała. Podobno to znakomite kuracja odchudzająca

Gość cycatkaniematka
no właśnie. i w związku z tym mam pytania. po pierwsze, czy są tu panie, które wywołały u siebie laktację. Chcę usłyszeć wasze zdanie, opinie. po drugie, pytanie do panów. Czy może wasza żona, partnerka, robiła coś takiego? jaka była wasza reakcja? jak byście zareagowali na taką propozycję z jej strony? u mnie sprawa wygląda tak: jesteśmy z mężem 11 lat po ślubie, nie nudzimy się w łóżku, wręcz przeciwnie. to pewnie dlatego, że co jakiś czas mamy różne ciekawe pomysły. Ja zbliżam się do 40, mąż jest po 40. Nie mamy i nie chcemy mieć dzieci. przeczytałam na tej stronce, do której tu są linki o tej laktacji i podnieciłam się jak głupia. Ta myśl nie daje mi spokoju. plan mam taki: męża akurat nie ma, wróci do domu za ok. tydzień. jest dość czasu na wywołanie laktacji, a przynajmniej próby. Chcę mu zrobić taką niespodziankę. Co wy na to? Panowie? Wg mnie powinno być ok, on lubi różne eksperymenty i zabawy, ale ... no nie wiem. Proszę o wasze opinie na ten temat. dzieki :)

Gość cycatkaniematka
gosia262 - no i jak? udało się?

Gość cycatkaniematka
łeeee, no i co? nikt się w to nie bawi? a ja kupiłam sobie właśnie laktator. zaczynam.

Gość myWomanNeedsBiggerBreasts
cycatkaniematka , Chciałbym namówić żonę na rozpoczęcie indukowanej laktacji. Czy mogłabyś się skontakować ze mną aby porozmawiać ze mną o tym? Dzięk!

Gość fokaaaaaaaaaaaaaa
hmmm a to laktacji nie można wywołać przez ssanie ustami :D ? ja bardzo lubie to robić :) chociaż jest to podobno troche denerwujące ;) tak przynajmniej twierdzi moja partnerka :) ale mleczka chciał bym się napić :) Mama chyba za szybko butelką mnie karmić zaczęła :) www.sexfotek.pl

Gość Sensor
ja kocham te filmiki, są jedyne w swoim rodzaju www.dyskrecja.pl/sklep.php/k115-Filmy-DVD.html?

Gość suzii
I co udalo sie komuś z tą laktacja!!

Gość kopl
da sie wywolac laktacje trwa to ok 1-2 tygodnie

Gość whly
a jesli chce sie przyspieszyc tez mozna to zrobic:) sa dwa specyfiki 100% skutecznosci i pozadanego efektu

Gość A moze byc 32 lata
jakie specyfiki?????

Gość Marcin_333
Laktacja indukowana to naturalna metoda pielęgnacji i powiększania piersi. Bardzo dobrze wpływa na libido kobiety i poprawia jędrność jej piersi. Laktację można osiągnąć w praktycznie każdym wieku (od około 16 lat do późnej starości) nie ma znaczenia czy kobieta miała już dziecko czy jest po menopauzie. Po osiągnięciu laktacji można ją utrzymywać przez wiele lat a nawet przez całe życie pamiętać jedynie należy o odpowiedniej diecie ale to jedynie gdy laktacja jest pełna. Ogromną zaletą laktacji indukowanej jest to, że można ją "sterować". Po osiągnięciu laktacji można tak stymulować piersi aby produkcja mleka odbywała mniej więcej w tym samym czasie w ciągu dnia i aby jej intensywność nie byłą zbyt wielka. To pozwala na korzystanie z dobrodziejstw laktacji nawet bardzo zapracowanym panią.

Gość huhu333
I jak? Sa chetne na wywolanie laktacji???

Gość cycatkanie matkahu
no właśnie. i w związku z tym mam pytania. po pierwsze, czy są tu panie, które wywołały u siebie laktację. Chcę usłyszeć wasze zdanie, opinie. po drugie, pytanie do panów. Czy może wasza żona, partnerka, robiła coś takiego? jaka była wasza reakcja? jak byście zareagowali na taką propozycję z jej strony? u mnie sprawa wygląda tak: jesteśmy z mężem 11 lat po ślubie, nie nudzimy się w łóżku, wręcz przeciwnie. to pewnie dlatego, że co jakiś czas mamy różne ciekawe pomysły. Ja zbliżam się do 40, mąż jest po 40. Nie mamy i nie chcemy mieć dzieci. przeczytałam na tej stronce, do której tu są linki o tej laktacji i podnieciłam się jak głupia. Ta myśl nie daje mi spokoju. plan mam taki: męża akurat nie ma, wróci do domu za ok. tydzień. jest dość czasu na wywołanie laktacji, a przynajmniej próby. Chcę mu zrobić taką niespodziankę. Co wy na to? Panowie? Wg mnie powinno być ok, on lubi różne eksperymenty i zabawy, ale ... no nie wiem. Proszę o wasze opinie na ten temat. dzieki

Gość Niewydojona suka
Szukam pana, który mnie wydoi. Bede posluszna i pokorna.

Gość Niewydojona suka
a co amorek?

Gość Mamnadmiarpokarmu
Szukam Pana.

Gość Mamnadmiarpokarmu
i co nikt nie pisze? brak ochotników???

Gość Reklamamamamaa
Laktacja indukowana to naturalna metoda pielęgnacji i powiększania piersi. Bardzo dobrze wpływa na libido kobiety i poprawia jędrność jej piersi. Laktację można osiągnąć w praktycznie każdym wieku (od około 16 lat do późnej starości) nie ma znaczenia czy kobieta miała już dziecko czy jest po menopauzie. Po osiągnięciu laktacji można ją utrzymywać przez wiele lat a nawet przez całe życie pamiętać jedynie należy o odpowiedniej diecie ale to jedynie gdy laktacja jest pełna. Ogromną zaletą laktacji indukowanej jest to, że można ją "sterować". Po osiągnięciu laktacji można tak stymulować piersi aby produkcja mleka odbywała mniej więcej w tym samym czasie w ciągu dnia i aby jej intensywność nie byłą zbyt wielka. To pozwala na korzystanie z dobrodziejstw laktacji nawet bardzo zapracowanym panią.

Gość whly
Niewydojona suka chetnie pobawie sie Twoimi cycuszkami i possie je

Gość whly
Mamnadmiarpokarmu chetnie Ci ulze :)

Gość tylko nie rozumiecie jakie mog
ą byc konsekjwencje takiego odciągania pokarmu :(

Gość remus123
chetnie poznam Pania do ssania piersi, która cierpi na nadmiar pokarmu.

Gość ChętnyOn
Rozglądam się za chętna, która chce karmić faceta ;)