Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elisea

mam małepiersi ale kanaliki sie powiększyły

Polecane posty

Gość elisea

chyba nie bedę miała pokarmu- jak sądzicie? jestem juz w 38-39 tyg ciąży.

Gość umieram z płaczu
tez mam małe .Moze to stres przed porodem blokuje produkcję mleczka?

Gość Mejeje
Ehh ja miałam do końca ciązy bardzo małe. Rodzilam naturalnie, pokarm miałam od razu - choć sama w to nie wierzyłam :) a po dwóch dniach już miałam biust o dwa rozmiary większy - produkcja pokarmu dostosowała się do potrezb dziecka. W 4 dobie miałam nawał i wtedy urosły mi jeszcze o koleny rozmiar :D na szczeście nawał minął po 3 dniach i teraz jest super - mały ma tyle pokarmu ile chce, zawsze pełne piersi. Musisz tylko uwierzyć, że MASZ POKARM i będziesz karmić.. no i przystawiać dziecko na każde żądanie.. a mózg już sam zrobi swoje.

Zapamietajcie sobie kobietki ze stan czy bedziecie karmic nie zalezy tylko od duzych piersi...zarowno majac rozmiar B CZY D mozna spokojnie karmic i to dlugo...najwazniejsze jest pierwsze przystawianie maluszka, musi wtedy dobrze zassac..a takze od psychiki! a moze zauwazylyscie u siebie wyplyw siary juz po 5 miesiacu...to jest oznaka pokarmistosci hehe

Gość kjtjfjrjryuj
ja mam niepelne A, w ciazy piersi urosly mi tylko do A, mialam, cesarke i nie maialam zadnych klopotow z karmieniem. Podobno laktacja nie siedzi w cyckach, ale w glowie

Gość nie miałam nawet pół kropli
siary przez całą ciążę, biust niewielki przed ciążą, bo 60E, poród przez CC, a mleka miałam tyle, że mogłabym całą armię wykarmić nie ma reguły w tej kwestii

Gość mati2
Wielkość piersi o niczym nie świadczy...ja przed zajściem w ciążę nigdy nie mialam dużych piersi, w ciąży również nie zauważyłam zbytniego wzrostu, natomiast po porodzie (cesarce) piersi juz w szpitalu szybko mi urośły i karmiłam synka 20 m-cy....także sie nie martw...