Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaona22

napisałam mojemu facetowi smsa ,że

Polecane posty

Gość onaona22
ok;)

Gość lalalalaaalllala
mam nadzieje ze wytrzymasz w postanowieniu bo nic dobrego Cie z nim nie czeka.. nie marnuj sobie zycia na takiego gnojka!!

Gość bjdbkdh
NO JA MAM NA TO LEK ----------- PRZECZYTAJ KSIAZKE W NECIE JEJ TYTUL "czemu mezczyzni kochaja zolzy" -------- przeczytaj ja i napewno wiele rzeczy zrozumiesz ( taj jak JA) zaczniesz stosowac inne metody i sie zmienisz , jesli oczywiscie sie zaprzesz, to nie jest latwe , ale ja sie od 2 dni staram byc taka zolza ,przecyztaj zrozumiesz kim jez "zolza" tam napewno znajdziesz pytania , i odpowiedzi , ktore Cie mecza . Poznasz siebie i poznasz swojego faceta . Ksiazka ma 200 stron :) naprawde sie oplaca, polecam wsyztskim kobietom . Jest swietna . A oto link http://chomikuj.pl/jahathor?fid=17916974 nie musisz jej sciagac, jesli masz program Adobe Reader, to spokojnie Ci sie otworzy, a jak nie to go sciagnij . No i zaloz konto na chomiku :)

No i jak?? zniknęła i nic nie wiemy teraz,... :/ Ja to trzymam kciuki byś była stanowcza i jesli naprawdę przejżałaś na oczy to zmienisz swoje życie a przede wszystkim partnera....

Gość gość
TNk4gnLyZAQopw9AYWVeadDq