Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sukinisiaavfvf

Pogoda w pazdzierniku a nasze sluby?

Polecane posty

Gość sukinisiaavfvf

Jaka przewiduja pogode na ten miesiac? czy przyszle pazdziernikowe panny mlode, boja sie pogody?:)ja slub mam 3 pazdziernika i troszke sie dygam , ale z tego zo slyszalam , ze pazdziernik ma byc cieplutki i bardziej sloneczny niz wrzesien;)Oby sie sprawdzilo...

Gość atlantyda600
Ja wychodzę za mąż 10.10.09 i mam nadzieję, że pogoda będzie słoneczna. Specjalnie nie mam zamiaru się tym przejmować. Jak będzie to będzie, ale nie pozwolę żeby cokolwiek w tym dniu zepsuło mi dobry humor:)

Gość figlowaaa
Ja też ślubuje 10 pażdziernika i robie w gacie bo czytałam że pażdziernik ma być brzydki,przymrozki,deszcze a nawet przelotny śnieg,mam nadzieje ze te ich przepowiednie sie nie sprawdzą.

Gość a.d.a.
ja też mam ślub 10.10.2009 i nawet mnie nie straszcie przymrozkami ;) Na szczęście nie jest to ślub plenerowy :))

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz
ja mam 17.10 i tez martwie sie pogoda...chcialabym zeby byl to sloneczny dzien ale obowiazkowo z przymrozkiem!!! i jeszcze zeby te drzewa byly takie piekne zlote ....bo jak za wczesnie pogubia listki to juz tak pieknie nie bedzie:) ale zadnapogoda nie zepsuje mi humoru...na wszelki wypadek wystewie buty na parapet ze 3 tyg wczesniej a nie jak kaze tradycja tydx!:))

Gość figlowaaa
A co to za tradycja z tymi butami? Nigdy o tym nie słyszałam.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzz
nie dziwie sie ze nie slyszlalas o tym bo jak to mowia co kraj to obyczaj i w roznych regionach rozne tradycje i zwyczaje sa....z tymi btami to chodzi o to ze panna mloda powinna je wystawic na parapet zeby pogoda byla ladna w dzien slubu....tylko nie wiem dokladnie czy na noc przed slubem czy na kazda noc jak minie tydzien przed slubem....;)