Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martucha2000

Ubranka do SZKOłY -popularny problem,niestety

Polecane posty

Gość martucha2000

no właśnie NIESTETY...co mam się ubrać na 2-dzień szkoły żeby wyglądać CooL :) >>>????? MAM 12 Lat i Chodzę do 6 kl. MOżę,.: turkusowe bolerko spodnie granatowe w (kratę) i pod spód bolerka różowa,czy żółta bluzka ( krótki rękaw) co bardziej pasuje Do turkusu ( żółty czy lekko różowy .?) ps.Bo bardzo mi zależy na opinii innych...:)

Gość gfnjmk
dziecko, nie widzisz na gorze takiego napisu jak "Magazyn dla kobiet Kafeteria jest częścią Portalu o2.pl » " z nasickiem "dla kobiet" :o>?

Gość ty lepiej sprawdź
czy książki i zeszyty masz zapakowane :O

Gość sqewdrftgyhujilop
powinno byc tak jak w uk kazda szkoła ma swoje kolory i dostepne w kazdym sklepie,tanie i normalne.Rewia mody a w głowie nic..

Gość martucha2000
Wiecie,Co.? jesteście idiotkami a wy Co dostaliście przepustkę z przedszkola dla chorych umysłowo.?? BuchaCha.... W głowie Pusto zero,inteligenci i klasy żal.pl schowajcie się głęboko głęboko do buta zacofane w rozwoju petanki.. O LoL.^^

Gość he ma ta na
oj dziecko dziecko... a ty co? kiblowalas w tym przedszkolu? zobnacz lepiej czy masz mózg na swoim miejscu i nie ubieraj sie do szkoly jak wiesniara, wsadz na soiebie jeszcze jeden kolor to mozesz z powodzeniem isc na wagary do cyrku robic za klauna, a ty klasa to sie zajmij lepiej swoja ale ta w szkole!!

Gość madziatttttt
do turkusu nraczej zołty

Gość axasa
kurde ale masz problem !!!!!!!!!!do ksiązek a nie rewie mody urządzać !!!!!!!!!