Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech ktos mi odpowie

Moze byc na pierwszy taniec?

Polecane posty

Gość niech ktos mi odpowie
Dzieki:)

Gość figlowaaa
Też o niej myślałam jest piekna,tylko troszke nie pasują mi słowa w zwrotce,myślicie że goście sie beda az tak wsluchiwać?

Gość dżina lolobridżida
podnosze,też jestem zainteresowana ta piosenka ale nie wiem czy pasuje

Gość j5kk
pierwszy raz to słyszę i bardzo mi się podoba "walcz ,walcz niech was nie pokona czas" teskst fajny , dziewczyna zraniona przez innych ludzie a jej orzyszły mąż to odmienie podoba mi sie a mój brat miał to też fajny tekst http://www.youtube.com/watch?v=PzECT7TtNWU

Gość agamaga
heh tez myslalam o Wilkach "Na zawsze i na wiecznosc" na pierwszy taniec ale tam sa takie slowa "kto odejdzie na zawsze bedzie sam" niby nikt nie zaklada odejscia ale jakies takie zlowrozbne mi sie to wydaje. Jak sadzicie?

co to za disco polo? Nie moze być Anna Jantar - przetańczyć z tobą chcę całą noc? Irena Jarocka - Wymyśliłąm ciebie?

Gość kic123
muzyczka tandetą zalatuje, taka ni to skoczna ni romazntyczna, tekst niby z przesłaniem ale też cienki, ja bym tej piosenki nie wybrała

mi sie nie podoba ani tekst ani muzyka, jakies takie tandetne. ale nie ma sie co sugerowac opinia innych, pierwsza piosenka powinna byc wazna dla pary mlodej, a inni niech mysla co chca.

Ja miałam krzysztofa krawczyka To co w życiu ważne :) wszystkim się bardzo podobalo