Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość caroline87

pierwszy raz - czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość caroline87

Czy mozliwa jest sytuacja ze podczas pierwszego razu, pierwszego zblizenia z chlopakiem, nie pojawila sie nawet jedna kropla krwi? Czy wszystko jest w porzadku?

Niestety, prawdopodobnie masz raka szyjki macicy. Jak najszybciej udaj się do ginekologa... Przykro mi...

Gość kakamaja
Możliwe :)

Gość Do Caroline87
Ile masz lat?22? Z wiekiem błona dziewicza może zostać przypadkowo przerwana i nawet tego nie poczujesz!!!

Gość _Misiek_
Możliwe jak najbardziej. Może za pierwszym razem nie doszło do całkowitego przebicia błony. Może się okazać że np. następnym razem będzie krwawienie. No i wtedy będziesz wiedziała że już jesteś kobietą a nie dziewczyną.

''kobieta a nie dziewczyna'' a od kiedy to seks zmienia gowniary w kobiety? A ty co stales sie mezczyzna od pierwszego wsadzenia? Zenada. Wkurwia mnie takie gadanie bo denerwuja mnie takie malolaty aktywne seksualnie, ale nie umiem wytlumaczyc dlaczego, moze dlatego ze mam siostre 16 letnia. W kazdym razie sam sie czsami ogladam wiec....

Gość ja___
mnie też to wkurwia... w ogóle co za pierdoły ! ja też jak pierwszy raz kochałam się z moim chłopakiem teraz mężem nie miałam żadnego krwawienia ... Więc wszystko okej...

Gość caroline87
Dzieki za odpowiedzi.