Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pawel21

O matko jaka dupcie dzisiaj widzialem w centrum Warszawy

Polecane posty

O moj boze wiem wiem zaraz powiecie,ze jestem zboczony,no wiec chamsko ja oblukalem z gory na dol i odwrotnie(oczywiscie nie widziala tego w koncu jednak kobiety nie sa tak spostrzegawcze),ale buzia no wszystko na miejscu,wiadomo nie podszedlem bo ogolnie za wysokie progi,ale ale az dreszczyk po mnie przeszedl?? Ekhm ekhm no wiec tak chcialem napisac ,tylko po co ja to pisze w koncu co wy dziewczyny mozecie o tym wiedziec.

taak ?? kiedy bromiasta po nie wiem?/. A jesli nawet to co?? po prostu pisze jaka laske widzialem miala piekne cialo,pieknie pachniala ciemna karncja czarne oczy oohhh no dobrze to co mowilas??

Pisałam, że pisałeś już o tym. I tyle. Nic więcej.

wiesz ja tylko chcialem powiedziec,ze widzialem ladna bardzo ladna dziewczyne troszeczke za wysoka polka jak na mnie i tyle moze ktos podlapie temat i tez napisze a noz widelec spotkal jakas laske noo np w metrze,autobusie,tramwaju,samolocie,na lodzi podwodnej,statku,orbicie kolo ziemskiej w toalecie pociagu pospiesznego warsawa wschodnia -koluszki no wiesz moze ktos cos napisze.

Ja napisałam. A jeśli życzysz sobie o tym, czy kogoś spotkałam, to się głęboko zastanbowię.

Gość faciooo
Warszawa to miasto, w którym pięknych dziewczyn jest mnóstwo. Każdego dnia mijam przynajmniej dziesięć, które wyróżniają się ponadprzeciętną urodą. Ale nawet do nich nie startuję, bo mam swoją kobietę, też bardzo ładną :)

W sumie to ja tez nie startuję do kobiet. A może to błąd? Pawle - wpadłąm dziśna ulicy na jednego mężczyznę. W garniturze był. Trzymał w dłoni kluczyki i ładnie pachniał. Obejrzałąm się za nim i zauważułam, że miał źle podłożone spodnie. Marsczyły mu się nieładnie przy butach.

No tak ja tam sie na facetow nie patrze i czy komus sie marszczy czy nie no nie bardz mnie to interesuje kobiety zapewne bardziej w koncu to wy polykacie wiec wypadam wam wiedziec co my mamy w spodniach. Wiec co podeszlas do nie go czy nie??.

Przecież napisłam, że na niego wpadłam. A marszczyły mu sie nogawki przy butach. Więc nie sądzę, żeby od tego o czym Ty myślisz.

Evela powiedziala Widzialam te Twoje spojrzenia... o matko wariatka to napewno nie bylas ty,a nwet jesli to nie moglas mnie zobaczyc bo akurat patrzylem sie z boku blisko niej ,ale w koncu kobiety sa malo spostrzegawcze wiec nie widza.

Tak, zaprosił mnie na kawę. Zaniósł do kawiarni na rękach. Wypiliśmy. Zjadłam ciastko. A później on powiedział: "Zostań moją żoną" A ja odpowiedziałam, że się spieszę na tramwaj. A on, że to szkoda. Penie, że nie zaprosił mnia na kawę. Rozeszliśmy się,każde w swoją stronę.

Gość Tomaszekk
Wszystkim ładnym laskom daje namiar na moją stronkę: www.poszukujetancerki.republika.pl Ty też dawaj ten adres jak spotkasz ładną kobietę ;)

Bromiasta powiedziala ak, zaprosił mnie na kawę. Zaniósł do kawiarni na rękach. Wypiliśmy. Zjadłam ciastko. A później on powiedział: "Zostań moją żoną" A ja odpowiedziałam, że się spieszę na tramwaj. A on, że to szkoda. Penie, że nie zaprosił mnia na kawę. Rozeszliśmy się,każde w swoją stronę. No to jak sie starasz?? to przynajmniej moglby cia paluszki slone kupic?? ;)

Z paluszkami to wiesz co on sobie mógł zrobić :D To nie film Pawle, to życie :D

Zapewne :D Jutro wpadnę na kogos fajnego :D Miłej nocy :D

Gość ula z ula
a ja dzis sie pieknie odstroilam i szlam se do urzedu miasta, wysiadlam z auta na szpilkach, piekne rureczki dzinsowe, tunika, wielka torba... uczesana w dobieranego warkocza... po prostu czulam sie sexbomba az koles ktory zaparkowal niedaleko przejezdzajac kolo mnie cmoknal i pokrecil glowa.. luknelam se na niego... jakie ciacho!!!!! caluski w moim typie.. no ale co. ja jzu swojego mam :)

Przypomniało mi się jeszcze :D Kiedyś tam przechodziłam przez pasy i gość z żuka krzyknął "pokaż cycki" :D Do dziś nie wiem czy to był komplement :D I z tym dylematem w głowie, pójdę teraz spać :D

kurna no! ale mi znow temat. codienie idąc do pracy mijam na Warszy dziesiątki śliczniutkich paniem. no ale żeby z takiego powodu topic zakładać? :-) zreszta jak dla mnie to wystarczy że jest lato i laski sie ubieraja jak ubieraja. a wtedy to wystarczy figura w kategoriach 'apetyczna', w miare ładna buzia i zadbane stópki (koniecznie z czerwonymi pazurkami) i juz dostaje szyjoskrętu :D:D:D