Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiennnneeeeea

czy macie sposob na intrygantke w pracy?

Polecane posty

Gość wiennnneeeeea

bo laska juz mnei dobija chodzi i gada jednemu na drugiego co z nia zrobic by sie to skonczylo

Gość chyba pomoze tylko ignorowanie
szkoda nerwow a ona geby i tak nie zamknie.

Gość bubu6r
nagrać kilka jej historii na dyktafon i potemkiedy wszyscy beda w jednym miejscu (łącznie z nią) włączyć nagranie bez komentarza

Gość do bubu costam
zarabisty pomysł !!! Jestem ze a niech sie lachon w koncu zamknie !!

zrób z siebie blondynkę, uśmiechaj sie, przytakuj , cholera, żałuję że mnie tam nie ma :) Rób swoje z uśmiechem na ustach :) lekko ironicznym :) Albo przyślij ją do mnie :)

Gość CCCVCVFVF
faktycznie nagrywac

Gość wiennnneeeeea
pomysly macie super ale ona jest mooja kierowniczka i z tgo co wiem szefowi tez gada na mnei bzdury jakies

Gość CCCVCVFVF
jak kierowniczka to juz trudniejsza sprawa bo taka moze manipuowac

Gość bubu6r
no to faktyczne nie zaciekawie... wyjscia dwa: pierwsze cierpliwie znosić ( i wykanczać sie psychicznie powoli) wyjście drugie powoli, systematycznie zbierac dowody na jej niekompetencje i kłamliwość a później uderzyć jw innego wyjscia nie znam, ale współczuje sytuacji - ja miałam podobną tylko z kolezanką - poradziłam sobie jak w opisie ww

Gość wiennnneeeeea
wlasnei cierpliwie znosze ale widac ze sucz jest na mnei cieta nie wiem czemu akurat na mnei najbardziej ale jakie dowody zbierac

Gość bubu6r
wg mnie tylko w postaci rozmów z tobą - wiesz, same zachowanie moze być subiektywne, no a swiadka na to nie znajdziesz (a raczej kolezanka nie pomoze ci potwierdzając twoje słowa) no nie wiem to jak sie zwraca (jakiś napastliwy ton), zarzuca rzeczy które dobrze wykonałaś itp, no ogólnie to co mija sie z prawdą trzeba wyłapywać, ale to jest cholernie ciężkie bo takie babsztyle to wiedzą jak ukłuć zeby bolało i zaszkodzić a sladu nie było...

Gość wiennnneeeeea
ona nie ma napastliwego tonu wrecz przeciwnie udaje kolezanke i ze mnei super rozumie a jak ja wyjde to an mnei gada i na inne tez

Gość bubu6r
najgorszy typ :( no nie mam już pomysłu... ty sie spalasz, a ona triumfuje, może dla pocieszenia - takie zołzy niekiedy spotyka zasłuzona kara... (moze ją też) powodzenia zmykam spać!