Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagu

Facet czy ciota? Co myslicie?

Polecane posty

Gość gagu

Co myslicie o takim chlopaku? 1. Nie ma prawka mimo ze go na nie stac i ma czas je zrobic (ma skonczone 21 lat) 2. Pokoj sprzata sobie na blysk, codziennie myje podloge 3. Nie umie nagrac muzyki na plyte CD nie mowiac juz o jakiejkolwiek naprawie kompa 4. Uwielbia chodzic na zakupy 5. Chodzi w japonkach 6. Prasuje ubrania nie tylko sobie Jest to calkiem ladny chlopak ale wydaje mi sie taki bardzo malo meski:( Jest niziutki i taki "dziewczecy" Co mysliscie o jego zachowaniu? Czy z kims taki mozna wytrzymac jako z facetem?

Gość 209991
jednak ciota.

Gość gagu
Moglo by sie wypwiedziec wiecej osob? Bylybyscie gotowe stworzyc zwiazek z takim facetem?

Gość koos
Sam nie mam prawa jazdy ponieważ poświęciłem się studiom [no i fakt nie mam kasy na wyrobienie] ,lubie chodzić po zakupy i lubię mieć porządek i nie interesuje mnie co inni o mnie myślą tym bardziej zakompleksione laseczki w tipsach = 23 cm

Gość gagu
Ale wlasnie chodzi o to ze on ma i czas i pieniadze na to prawko! I o zakupy nie chodzi mi ze np. ma isc po maslo czy chleb tylko ze on uwielbia kupowac ubrania, przymierzac je, przygladac sie sobie w nich itd.

ja tam zakupy lubie robić. wyebać sie np do sklepu rtv i 'przymierzać' tunery, decki, nagrywarki, wzmacniacze, korektory, głośniki etc ;-) w pokoju porządek miec muszę i to na błysk, codziennie wynosze po kilka pustych puszek po piwie ;-) prawko.. ehhh to wciąż melodia przyszłosci ;( no i co Ty na to???

Gość _Misiek_
Czy każdy facet musi wyglądać jak King-Kong i mieć prawa jazdy? Ja je zrobiłem gdy już miałem więcej niż 30 lat, bo wcześniej go nie potrzebowałem.

Prawko to malo wazna rzecz. Ja nie moge miec prawka, lubie sobie wypic a zdrowy rozsadek podpowiada mi ze kieliszek do auta nie pasuje! Ale co do reszty jego zachowan, to byla by z niego fajna zonka :D

Gość mój kuzyn jest własnie
taki jak gość z opsiu...bleh Jakbym chciała mieć kobietę byłabym lesbą. Prawko to nie rzecz podstawowa ale jak facet biega po sklepach z ciuchami niczym jakaś prózna panna, codziennie myje podłogę (?!). Porządek porządkiem, tez lubie miec, ale to juz chyba przegięcie... Woli babskie zajęcia niż męskie...wyglądem przypomina kruchego, delikatnego facecika... Ja zdecydowanie nie mogłabym być z kimś takim. Facet nie musi być górą mięśni, ale fajnie jak jest męski charakterem, nie zaszkodzi jak umie coś naprawić, fajnie jak potrafi obronić kobietę przed zbirem...Jak potrafi wziąć i porządnie wydymać. itd itp. Ja tego potrzebuje od faceta

Gość A myslicie ze taki
chloptas da rade porzadnie wydymac?

Gość czy on przypadkiem
nie woli chłopców niż dziewczyny?

Gość to jest szimejl
tak jak niejaki ajron... :classic_cool:

Gość gagu
Nigdy nie myslalam o nim ze moze byc pedalem:/ Nigdy nie mial dziewczyny...

Gość jesli to...
nie jest chlopak, ktory lubi chlopakow to jest to SKARB (no prawie). Wiesz w ilu pracach pomagalby Ci?

Gość isdidssaio
gratuluje załozycielce tematu bardzo dojrzałego myślenia.... żal mi ciebie dziewczynko

Gość Sratatatatatatatatatatata
a mi sie podobaja tacy mezczyzni:) moj tez jest niewysoki,delikatny,chudziutki,ma wysoki glos,jest czysty,b.religijny,uwielbia porzadek....jest do tego bardzo inteligentny,odwazny,uprawia sztuki walk,ma prawko,nie lubi chodzic na zakupy...:Ptaki facet w skorze geja:)ale jest zajebisty:) a co do twojego...:)wydaje mi sie swietny:)ale ja mam po prostu taki gust,kreca mnie kobiecy mezczyzni a najbardziej porzadana cecha u mezczyzn jest wg mojego gustu-kobiecosc:D

Gość Firanka1515
A slyszalas o mezczyznach metroseksualnych??moze to wlasnie on i wcale nie znaczy ze gej.

Nie wyobrażam sobie go :) Ja prawo jazdy robiłem na lewo, bo nie miałem skończonych 17 lat, mam syf w pokoju (choć widywałem większe), a na myśl o kupowaniu ubrań ziemniaki w piwnicy mi się same obierają ze skórki.