Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hmmm01

Czy dziwki zawsze mają rozjechane cipki?

Polecane posty

Interesuje mnie czy kobieta z dużym przebiegiem może mieć wąską cipkę? I czy zawsze tak jest?

Gość _Misiek_
Oczywiście że może mieć wąską. Nawet jeśli rodziła. Jeśli było cesarskie cięcie to cipka jest nienaruszona więc pozostaje wąska.

Gość w rosji jest moda
na odnowe blonki dziewiczej to taka panna lekkich obyczajow i dziewica moze byc dla ciebie ;)

Gość Pablo4523542346765
Uh, dziecię chce iść na dziwki? Zapewne nic z tego nie będzie

Gość asfaer
Nie zawsze:) Sam chodzę na dziwki od 5 lat do tej samej panny .Rżnie ją pół miasta a z pieniędzy które zarobiła za puszczanie się wybudowała dom i utrzymuje bezrobotnego męża.Za każdym razem zawsze ma super cipkę , nie żeby jakaś mega ciasna ale taka w sam raz.Nie prawdą jest że kobiety są rozjechane jak sobie używają .Kiedyś miałem dziewczynę po przejściach a ze mną szalała też ostro i nie miała luźnej cipki.

Uhh .. to zwała trochę.. Podejrzewam pewną osobę o daną profesję. Zawsze myślałem, że po porodzie i z dużym przebiegiem to powinna być rozjechana. Ale chyba jednak tak nie jest....

Znaczy chyba ... Po prostu jest wąska ... Dziwi mnie to troche no ale widocznie taka już fizjonomia kobiet.

cipka szybko wraca do "formy"..u mnie wystarczy,ze mamy tygodniowa przerwe na okres i juz ciasno,ze mu trudno wejsc

Włóż do cipki obydwie dłonie i spróbuj klaskać.Jeżeli zaklaszczesz to znaczy że ma rozjechaną, jeżeli nie zaklaszczesz to znaczy contka!!!

Gość miki1222
heheh

Kocynder widać, że intelektem potrafi zabłysnąć. Naucz się czytać

No to moje gratulacje :) Czy ja napisałem, że jestem czarodziejem z małą różdżką? Mam kochankę, którą podejrzewam o to i owo i tyle..

Eh stary robisz problem tam gdzie go nie ma! Pytanie pierwsze : daje? jak daje to wszystko jest Ok. Drugie pytanie: jest Ci dobrze? Jak jest dobrze to też jest Ok! A jeżeli wydaje Ci się że jest za szeroka no to weź agrafkę , przpnij jej cipkę w połowie będziesz miał dwie małe ! Pomyśl jaka radocha!

heh.... co za z ciebie facet do dyskusji kiedy nie umiesz czytać ? :D Ona ma wąską ... Z tego co powiedziałem można by wysnuć wprost odwrotne wnioski od twoich .. No tak, ale ty chciałem rzucić żałosnym żartem :) Pozdrawiam serdecznie i życzę ci w przyszłości większego skupienia i umiejętności czytania między wierszami :)

Gość zawialo smrodem....
moze i waska ale jaka zasyfiala i smierdzaca. O fuck nie tknal bym tego syfu nawet jkak sama by mi placila i miss swiata byla. Poprostu brzydze sie takiego syfu a jak mnie cos obrzydza to i nie podnieca chocby naet miss czy sama pamela anderson to byla. Nie lubie syfiar i brudasow nic nie poradze ze brzydza mnie tego typu kobiety.

No cóż oczy nie te i za długo siedzę przy kompie a na dodatek w pracy, mogłem coś porąbać. Dzięki za wyrozumiałośc, powodzenia.

Gość zycie jest fajne
brudas do brudasa ciagnie, syfiasz do syfiary wiadomo, wiec faceci zadajacy sie z prostytutkami to nie dosc ze brudasy i syfiarze to jeszcze frajerzy bo to oni placa anie im buehehehehehehe

Śmieszne jest to jak ludzie potrafią pisać bajki. Przez takich jak wy powstają plotki. Kto tu napisał, że moja kochanka jest dziwką i że za to płacę? Dopowiadacie sobie historie i robicie ambarasu na forum. Powiedziałem, że jest wąska .. z resztą pytanie nie dotyczyło mojej kochanki. Tylko z ciekawości pytałem czy kobieta z dużym przebiegiem może mieć wąską cipkę. Dowiedziałem się, że może mieć wąską. Pytanie tylko czy zawsze jest taka wąska nawet jak robi to regularnie. Z tego co wiem to mięśnie ulagają rozciąganiu i uprawiając seks regularnie, to nie powinna być wąska. Czy się mylę?

Gość niekłam
Jak w nicku

Gość eisenQ.oka
zadając głupie pytanie otrzymasz głupia odpowiedz...... proste

Gość hdw3e832
kocynder niezłe jaja se robi ;D zwłaszcza z tą agrafką heh ciesze sie że są na tym forum ludzie z poczuciem humoru :>

Gość . bono
wszystko mają

Gość . bono
Niech nikt nieważy się pisac że mam spadac