Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zygzakowata

ROZPINANE SWETRY!

Polecane posty

Czy sweterki rozpinane na guziki są modne? Chciałabym sobie kupić kilka, ale boję się, że będę wyglądać "babciowato"...Co sądzicie dziewczyny?

Gość może coś takiego
wejdź w 'jumpers' w Women ;)

dzięki! pooglądałam sobie pobieżnie i faktycznie niektóre są świetne , a niektóre jak dla mojej prababci :) Sama nie wiem...Z jednej strony kuszą mnie takie sweterki, a z drugiej boje się, że kupię, a potem będę żałowała. A wy chodzicie w takich swetrach?

ja zamówilłam kolor morski, czekam aż mi przyjdzie mam nadzieję ze w rzeczywistości tez bedzie sie ładnie prezentował :)

Gość boli mnie cos w boku
kup sobie gazete avanti zobaczysz jakie tam sa piekne gardigany hit jesieni ja sama mam juz dwa albo 3 ale sie skusze na jakis dlugi tym razem pozdrowionka:)

takie sweterki są urocze ale np nie założyłabym żóltego czy pomarańczowego sweterka z guzikami :-D Jakis czas temu kupilam sobie cudowny sweterek w mango - ecru i mogłabym go nosic nawet przy 25 stopniach ;-)

Ja zastanawiam się nad trzema kolorami: zgaszonym różem, jasnym popielem i ecru właśnie. Jestem blondynką, mam jasną cerę i niebieskie oczy. Który z tych kolorów najbardziej by mi pasował?

Gość zgaszony roz jest ladny
ecru tez:)

mi też się te kolory podobają, ale boję sie że będę wyglądać mdło i blado. Zazwyczaj nosiłam żywsze barwy: fiolety, turkusy, czerwienie. A teraz mi sie cos "odmieniło" i nie dość że mam chętkę na rozpinany sweter, to jeszcze w zupełnie innych kolorach niz dotychczas :)

ja tez uwielbiam taki zgaszony/brudny/pudrowy roz. i tez jestem taką typowa blondynka z jasna karnacja i niebieskimi oczami wiec wiem co czujesz;-) zwykle ginę własnie w takich jasnych kolorach ale mysle ze ten roz bylby najodpowiedniejszy np z szarymi dodatkami. moja kolezanka z roku zawsze tak sie ubiera i wyglada to super

tak też chyba zrobię, bo popielatych ubrań i dodatków mam dużo. Więc kupię sobie różowy/pudrowy sweterek i może ecru :) dzięki za pomoc dziewczyny!

no i wróciłam z zakupków :) Udały się! Nabyłam pudrowo- różowy sweterek rozpinany w top secret za 29.90(!) Do tego uroczą bluzeczkę z długim rękawem w takim samym odcieniu w Camaieu za 19.90(!) I jeszcze jeden rozpinany sweterek w kolorze malinowym w Clockhouse za 59.90. Poszczęściło mi sie dzisiaj :) Jestem bardzo zadowolona. Jednak rozpinane sweterki są świetne!

Gość hip hip huraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tez mam tez sweterek z top secret siwetny jest

Gość mam jasne wlosy i karnacje
merzylam ostatnio taki lososiowy i chyba sie skusze :) b ladnie pasuje do mojego typu urody i swietnei wyglada skombinowany nop z popielatym :)

ale różowy taki jak na zdjęciu czy może pudrowy róż? bo jak ten drugi to lecę na te bazary, też jestem z Kielc :D