Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katerka

Chcę popełnić samobójstwo

Polecane posty

Gość gość
wpisy typu "a ja mam nowotwór i jakoś nie chce sie zabijać" , "dziecko jesteś i głupoty wymyślasz" ,"popatrz na innych maja gorzej od ciebie" to nie jest żadna pomoc a kopniak w stojącego na krawędzi,zobrazujcie sobie,Człowiek stoi na moście,przychodzi taki kafeerujny psycholog i zaczyna mu piertolic żeby nie wymyslałą bo inni mają gorzej,co ten jeszcze,w tej chwili niedoszły samobójca robi? Chyba łatwo sie domyślić ,że nie zejdzie i nie rzuci sie z wdzięcznością w ramiona tegoż inteligentnego psychologa.

Gość goAgaść
Ludzie w większośc***iszą tu z nudów, osoba która chce i ma w planie popełnić samobójstwo nie będzie ogłaszala tego całemu światu, a tu piszą osoby które chcą by się nad nimi użalać i tyle w temacie.I wkurw mnie łapie gdy czytam bzdury że samobójcy to egoistyczni tchórze,kolejna bzdura to są odważni ludzi, ponieważ tchórz nie umiałby odebrać sobie życia.

Gość gość
samobójcy nie piszą o śmierci tylko się zabijają, ten post to prowokacja albo chęć zwrócenia uwagi

Gość gość
Co Mo na przez internet napisać przyszlemu samobójcy? Wszystko i tak źle. Droga wolna? Kto naprawdę pragnie zwinąć manatki z tego padolu po prostu zwija manatki i tyle po nim.

Gość Dx92
Też chcę popełnić ale coś mnie trzyma przy życiu, Kocham ją :(

Gość gość
ość dziś Oddaliscie ten kraj w łapy ,,obcych" ,za obiecanki cacanki ,za pincet plus sprzedaliscie sie jak kupa łajna! Te 2 gnomy ,,popis" nigdy wladzy nie straca ,dopuki nie zgarna wszystkiego i dopuki was nie wypiernicza z pl .Obce dziady zawalili was podatkami,handkuja naszymi dziecmi,ktore sa sprzedawane na organy i do domow ,,uciechy" ,sprzedali cala gospodarke,zniszczyli przyszlosw waszych dzieci ,a wy na nich glosujecie od lat albo siedzicie i nie glosujecie na nikogo ,czyli dajecie biala karte obecnej wladzy ,nie blokujecie ich ..lenie...macie krew na rekach ,kazdy z was ktory siedzi i ,,zlewa" przyszlosc tego kraju i przyszle pokolenia .Nie jestescie rodzicami ani ludzmi wierzacymi,jestescie zasranymi egoistami,sprzedawczykami za psi ochlap ,Odrzucacie wielkie szanse jakimi sa obnizenie kwoty wolnej od podatku,wybory w stylu szwajcarskim,czyli jow ,odrzucacie wiarzace referenda w imie sraki ,sraki ktora sprzedala kraj w 90 procentach i robi to dalej ...Warczycie na siebie zamiast sie wspierac ,jestescie slepi,glusi i zgnusniali ,dla tych 2 gnomow ,,popis" rzadzacych w ukladzie na zmiany jestescie gotowi skakac sobie do oczu ...pustaki ....pustaki....pustaki ...bezmyslne pustaki

Gość gość
23:41 chcesz pogadać?

Gość gość
z Polakami o samobójstwie chcesz gadać ? to zacofani ludzie , dla nich to temat tabu

Gość gość
największa powtarzana bzdura to to że "samobójca jak chce to się zabija i o tym nie pisze" - jak nie macie najmniejszego pojęcia na temat samobójstw - to się nie wypowiadajcie ameby umysłowe

Gość gość
Samobojstwo???? Ty juz nie zyjesz ,wiec sie przebudz.Mam dla ciebie lekarstwo .To jedyne lekarstwo jakie pomaga na wszystko co jest zwiazane z psychika czlowieka.Zaden lekarz,zaden uczony wszystkowiedzacy Ci tego nie da: D wbij sobie w google : jak pozbyc sie Ego . Poczytaj ,poczytaj ile dasz rade.Jesli masz troche inteligencji to zrozumiesz wszystko :D Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :) I napisz ,odezwij sie czy rozumiesz o co w tym chodzi :D

Gość gość
dzięki za radę poczytam , jak pozbyć się Ego :)

Gość gość
A jaki sposob samobójstwa jest niezawodny? Tzn. żeby nie przeżyć.

Gość gość
Opisz w skrócie o co chodzi z tym Ego

Gość gość
jak to bym chciał z dziewczyną razem to zrobić, która chętna?

Gość gość
Czesc mam tak samo od wielu miesiecy mysle o samobojstwie. Przestalam pic kilka miesiecy temu a to cale bagno ciagnie sie za mna. Nie pije a jest gorzej niz bylo. Strasznie jest patrzec przezywac problemy na trzezwo. Okazalo sie ze mam do splacenia 50tys dlugow, moj facet to egoista ktory mi nie pomaga w niczym wrecz wysmiewa to ze chodze na terapie, pracuje jako ekspedientka i musze codziennie znosic ludzi ktorzy mnie traktuja jak smiecia. Mam dosc. Chce umrzec. Przy zyciu trzyma mnie tylko synek. Nie chce go zostawiac ale nie widze innego wyjscia. Tez zastanawiam sie co wziac by sie juz nigdy nie obudzic. Pozdrawiam Kasia

Gość gość
Nikt wiecej nie odpowie?

Gość gość
Co tu dużo mówić, trzyba było studiować medycyne albo pójść na weterynarza ^^

Gość gość
,,Przy zyciu trzyma mnie synek ..." Oszalalas ??? Co Ty chcesz zrobic dziecku??? Chcesz go wystawic na posmiewisko i cierpienie do konca zycia ??? Szukaj pracy w innym miescie ,zabierz dziecko i wyjedz .Zostaw faceta egoiste i niszczaca prace . Odwagi kobieto !!!! Przestan byc tchorzem i zacznij myslec zamiast sie nad soba litowac .A dlugi ??? A kto nie ma dlugow ??? Ja mialam dlug 130 tys w skarbowce i nadal mam plus odsetki , ksiegowy mnie tak udupil i ja sama tez zaniedbalam interes .Mloda bylam wiec bywa i tak..Ale jestem matka i nie wyobrazam sobie abym mogla skrzywdzic w jakikolwiek sposob moje dzieci !!! Tez skamlallam i zalamywalam sie przez jakis czas,potem ruszylam z kopyta ,biegalam za praca ,wyjezdzalam i jakos daje rade .

Gość gość
Łatwo powiedzieć studiować medycynę lub inne dochodowy kierunki , nie każdy jest na tyle inteligentny :-/

Gość gość
Znam bardzo dobrze kogoś, kto próbował odebrać sobie życie. To ja. Dlaczego? Po prostu, przerastały mnie problemy zarówno związane z moimi sprawami zawodowymi jak i osobistymi. Wynikało to z mojej niepełnosprawności. Przerażało mnie to, że ze wszystkimi problemami zostałem sam, nie miałem w nikim oparcia. Nie miałem nawet, komu o nich powiedzieć. Mówią, że samobójcy to słabi ludzie. A może po prostu są ludźmi, którzy próbowali być silni zbyt długo. Samobójstwo to był przełom w moim życiu. To co zrobiłem dało mi dużo do myślenia. Był szpital (w tym psychiatryczny). Tam nauczyłem się patrzeć na swoje problemy z innej perspektywy. Uświadomiłem sobie, że mój sposób patrzenia na życie to konsekwencja choroby- depresji. W szpitalu poznałem też kogoś, dzięki komu nie jestem już sam z moimi problemami. Była tak w takim samym charakterze- po przejściach. Doszliśmy do wniosku, że skoro oboje mamy poczucie, że problemy nas przerastają, i sami sobie z nimi nie radzimy, to można próbować dźwigać je razem. Dzisiaj dziękuję Bogu, że nie udało mi się odebrać sobie życia.