Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koreanka

piana w pieluszce

Polecane posty

hey, mam problem, byc moze ktos mi pomoze? urodziłam córkę 15 sierpnia 2009, i od początku martwię się jej kupkami - są w kolorze musztardy (więc to wydaje się być w porządku). Podczas przewijania ostatnio zauwazyłam (bo akurat zaczela robic), ze robiac ta kupke robi sie duzo piany, nie ma jako takiego stolca.. jak to sie wchlonie w pampersa, to pozostaje troche mazi (powiedzmy, ze to ten niby-stolec) i czasami w nim sa (rowniez w kolorze musztardy) jakby grudki, nie grudki - cos jak fusy. dodam jeszcze, ze mocz jest przezroczysty. brudne pieluszki zawsze pozostaja bezzapachowe.. to, co mnie niepokoi to ta piana. duzo piany zamiast kupki. o co chodzi? dodam, ze karmie tylko piersią. czy ktoras z Was konsultowala podobny problem z lekarzem i wie, czy wszystko ok? powiedzialam o tym swojej poloznej srodowiskowej, to nie byla zbyt rozmowna na ten temat, mam wrazenie ze sama do konca nie wiedziala..

Gość dziewczyno o take rzeczy
pytaj lekarza!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość to jest normalne u maluszka
Wszystko jest w porządku, przewijałam w życiu 4 maluchów i wszystkie karmione piersią tak miały. Mleko kobiece jest bardzo łatwo strawne, więc kupka jest rzadka i czasem można ją pomylić z moczem. Nie spodziewaj się na razie normalnego stolca, będzie trochę żółtej, rzadkiej mazi i już. Pianą się nie przejmuj, to tylko gazy. Układ pokarmowy jest jeszcze niedojrzały.

Gość poczytaj necie
wpisz w google kupki o konsystensji musztardy sa najnormalniejszym objawem karmienia piersia-wszystko ok

Gość autorka nie pyta
o kolor kupki tylko o pianę w kupce :)

Gość wszystko jest ok

Gość dufy
moje dziecko zaczeło takie kupki robic w wieku 2 mies. poszłam do lekarza po wymazach okazalo sie ze ma grozne bakterie w jelitkach, kupki były pieniste, a to co zostawalo na pieluszcze to byl śluz, po 14 dawkach antybityku w zastrzyku wylądowalismy na zakaźnym na tydzien:( z duzym odwodnieniem. Nie lekcewazcie tego, najlepszej informacji udzieli wam lekarz co Ci zaszkodzi zapytać