Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia18000

panny młode z rocznika 1991

Polecane posty

Gość misia18000

Gość Caresiatko
A po co studia w wyrze beda szaleństwa i z jednym facetem a nie z 15;p

Tak szybko się decydować na ślub jasne każdemu wedle potrzeb, ale wiem ze dużo takich związków kończy się sromotnym rozwodem mam trochę takich znajomych którym się tak śpieszyło dziś to rozwódki trochę smutne bo już nie mogą mieć kościelnego z tym naprawdę ukochanym.

Cienka - właśnie to miałam na myśli. Dodajmy do tego męża, który studiuje inny kierunek, z inną paczką i kiedy Twoja ma imprezę to dziwnie się patrzy, że idziesz, a młodziutka panna młoda umiera z zazdrosci, kiedy on idzie sam. +to poczucie faceta, że po ślubie żona jest ich własnością, więc nie muszą o nią zabiegać i zaczyna się zdrada.

Caresiątko - napisałam "szaleństwa" a nie "seks z kim popadnie". czytaj ze zrozumieniem.

Gość panny mlode z tego rocznika
to infantylki, dziela sie na infantylki zwykle i infantylki wpadki

ja jestem rocznik 91, dopiero mature bede zdawac, nie spieszy mi sie ze slubem, dopiero 18 lat mam przeciez! znam przypadki kiedy osoby w moim wieku, nawet w mojej rodzinie tak bylo nieraz braly slub w wieku 18 lat ale to tylko i wylacznie dlatego ze wpadli z dzieckiem, teraz mam inne priorytety: nauka, studia dobra praca a potem pomysle o slubie ;p

Gość dgfgfgfddgfgf
ja jestem rocznik 87' i powiem , ze czuje sie mlodo wychodzac za maz...ale moj przypadek to calkiem odrebna sprawa. 3 lata temu nawet nie myslalam o slubie...Chociaz troche trzeba zaznac zycia przed slubem;)no ale powodzenia...

Jjestem 84 i jeszcze to do mnie nie dociera ze mam wychodzić za mąż

Cienka, ja '85 i czasami też tak mam ;) A w wieku 18 lat na małżeństwo bym się nie zdecydowała. Widzę sama po sobie, jak człowiek się przez te kilka lat zmienia.

Dla rodziców to wygoda szybko pozbędą się córek z domu a potem nich się maż martwi o wszystko