Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kopytkowa

SEX Z NIM TO GEHENNA !!!

Polecane posty

Gość nie podam czarnego nicka 22222
dziewczyny coś wam powiem, ja żyłam z facetem prawie 4 lata, a nigdy nie miałam orgazmu, nigdy !!! nawet oralnie!!! to jest dopiero porazka :O ale kochalam go tak, ze tak zyłam- sfrustrowana, wiecznie zdenerwowana, w końcu seks zaczelismy traktować chyba jak zło konieczne, potrafiłam sie rozpłakać w łóżku tak było mi źle a pozniej juz tylko kłotnie, wzajemne pretensje, az sie rozstalismy :O

a i jeszcze dodam, ze teraz mam problemy z seksem, jakas blokada we mnie siedzi kiedyś uwielbiałam seks oralny, teraz z góry zakladam ze i tak nie dojde, bo w poprzednim związku nawet juz nie chcialam takich pieszczot, bo tylko sie wku....ze nigdy nie dochodze, całą mnie oblizał, tylko nie tam gdzie konkretnie trzeba :O:O:O

szczerze mówiąc teraz jestem sama, a jak były okazje to coś we mnie już tak głęboko siedzi, taka mysl, ze i tak bedzie zle więc wole wcale :O

Eee tam, natura ma swoje prawa i nie wierzę że nie masz chwili potrzeb, że nie mazniesz sobie. Rób coś bo , mówiąc niegrzecznie, Ci mchem zarośnie!!!

Gość Mężatka 29
Jestem mężatka od roku i szczerze przyznam, ze uwielbiam kochac sie z moim mężęm. Jesli tylko mamy wiecej czasu to kochamy sie na tyle dlugo, ze zdąży mnie doprowadzic do orgazmu kilka razy. ze 2 lub 3 razy jęzorem a potem kochajac sie ze mna... Seks jest ważny. Sama bliskosc nie wystarczy. Powodzenia.

Mężatka 29 - święte słowa, ja tez tak bardzo często robię, najpierw głaskanko, lizanko, orgazm,i nie ma nic lepszego jak po orgazmie wejść w kobietę, taka ciaśniuteńka, taka cieplusieńka a czubkiem penisa popycham jej pulsujący w pochwie "penisek" wtedy to bez więszych problemów, po paru ruchach następuje następna eksplozja. Żonka wije śię penisa chce zmiażdżyć taki ma skurcz, trzeba tylko uważać by dzieci nie obudzić. A potem wykończona, pachnąca przyjemnie specyficznym potem przytula się do mnie i na króciutko zasypia. Ehhhhh, nie mogę doczekać się wieczora!!!!!

Gość ktos z wsi/ miasta Bu...
znam autorkę tematu. :D nie możliwe żeby Łukasz nic nie umiał :D

Gość k.ajtek.
"znam autorkę tematu. nie możliwe żeby Łukasz nic nie umiał " dobre:)

Moze problem nie tylko tkwui w nim ale takze w Tobie. Rozmawiałas z nim szczerze?? WTo nie jest tylko Twój problem,bo wiele kobiet nie potrafi siagnac orgazmu.

Gość mario84000000000000000000000
ale po co sie tak starac dla głupiej kurwy .. wydupocze i szukam nastepnej ... siwat jest pikeny jak sie nie ma paperu malzenstwa i matkujacej kurwy nad głowa

Gość art222
W takim razie może warto zaopatrzyć się np. w nakładkę na penisa stymulującą doznania partnerki? To powinno pomóc, bo są one tak zrobione, by stymulować odpowiednie miejsca. Tutaj znajdziesz tego typu nakładki: http://emilosc.pl