Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolorowe domy

leki uspokajajace

Polecane posty

Gość kolorowe domy

w piatek mam egzamin ustny, musze wziac jakis lek na uspokojenie bez recepty. zaznacze, ze melisa tabletki ziolowe na mnie nie dzialaja. jezeli znacie lek bez recepty piszcie.

krople Mentowal fajnie wyciszają, możesz sobie dawkować. powinno się rozpuścić do 10 kropel w małej ilości wody. stosowałam i one nie ogłupiają. polecam

Gość kolorowe domy
czy one sa wystarczajaco silne aby uspokoic sie przed egzaminem? czy lepiej wybrac sie do lekarza po cos mocniejszego?

Nie polecam mocniejszych leków od lekarza. Każdy inaczej reaguje, możesz po takim leku tylko się uspokoić, a możesz też iść spac lub być półprzytomna, tak więc nie polecam takiego eksperymentu przed egzaminem... Z drugiej strony nie umiem nic polecić z leków bez recepty - na mnie tez nie działają:/

Gość kolorowe domy
do "a wiec" to moje ostatnie podejscie a egzamin ustny wiec jesli przez nerwy nie zdam wole wziac cos pewniejszego, moglabym to przetestowac w domu i wtedy wiedzialabym jak zareaguje.

No to idź, w aptece bez recepty nie kupisz nic lepszego niestety niż ziołowe preparaty. Tylko zażyj może wieczorem tak żebyś nie poszła spać po nim i nie straciła szansy na poduczenie sie jeszcze. Powodzenia!

Gość kolorowe domy
dzieki! a slyszalas cos o afobamie? mam nadzieje ze ogolny lekarz mi przepisze i nie bedzie sie buntowal.

Gość ja biore afobam
jest super

Gość kolorowe domy
ile wziac na pierwszy raz?

Gość afobam jest zajebisty
A jeszcze bardziej zajebiscie uzaleznia, juz po 2 tygodniach regularnego brania. Afobam to nie lek anty ze lyka sie codziennie rano zeby dzien byl fajny.

Gość kolorowe domy
ja chce tylko jednorazowo wziac.