Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lexmark

PYTANIE DO PANOW PO 40STCE I STARSZYCH

Polecane posty

Gość gdyby ktoś nie zauważył
Topik jest z września 2009 roku, problemy autorki mogą już być nieaktualne.

Gość Oma Ilse
Niestety takie problemy sa ciagle aktualne. Ot taka tu Joasia to żywy przykład.

Gość LUBIE czekoladowe wafle
Ja niewieze w milosc faceta po 40 do mlodej kobiety, Oni wszyscy sa tacy sami mysla tylko o seksie o tym jak fajnie pobawic sie z mloda i po wszystkim wrocic w cieple pielesze Nie pakujcie sie w takie cos.

LUBIE czekoladowe wafle Ja niewieze w milosc faceta po 40 do mlodej kobiety, Oni wszyscy sa tacy sami mysla tylko o seksie o tym jak fajnie pobawic sie z mloda i po wszystkim wrocic w cieple pielesze Nie pakujcie sie w takie cos. Głębokie te przemyślenia według mnie nie do końca trafione.Rozumiem że rówieśnicy czy tylko odrobinę starsi nie myślą o seksie ? I jacy wszyscy,wszystkich do jednego worka chcesz wrzucić bo akurat Tobie nie wyszło czy jak ? Normalny facet dla młodszej kobiety zrobi bardzo wiele , ale żeby coś z tego było to dziewczyna też powinna się starać a nie tylko dobrze wyglądać i ładnie pachnieć .

Gość OMGOMGOMG
Obudz sie, dziewczyno ! Facet ma kryzys, chce sie podbudowac, zalezy mu na przygodnym seksie z mloda dupa. Watpie, ze moglby sie zakochac-za duza roznica w pogladach, w wieku-moze sie jedynie zauroczyc.. Moglabys byc jego corka-oblesne to :( I jak sobie wyobrazasz Was za 10 lat? Ty mloda, 33-letnia, a on bedzie mial juz 55 lat.