Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doo beub

co sądzicie o takiej diecie??

Polecane posty

Gość doo beub

czy ktoś słyszał o takiej diecie?? 7.00-kawa lub herbata z mlekiem 9.00-serek trójkąt 11.00-jajo na twardo 13.00-jabłko 15.00-wędlina 20 deko 17.00-serek trójkąt 19.00- sok pomidorowy dieta sprawdzona i po tygodniu ubywa 6kg kolejny tydzień jesz normalnie i po tygodniu normalnego jedzenia znowu stosujesz się do diety co o tym sądzicie ??a może ktoś już próbował??

Gość IUDGC EIG
^^

Gość czekoladamalinowa
kopenhaska-jedno masz w tej diecie gwarantowane-efekt jojo-czasami podwojny hehe

Gość śieszą mnie opisy diet
to że ktoś twierdzi że chudnie się 6 kilo to totalna bzdura, każda osoba chudnie na takiej diecie inaczej, bo zależy to od jej wagi wyjściowej oraz tempa przemiany materii i tak 2 kilo to pewnie ubytek wody i resztek zalegających w jelitach

Gość chciałam wyrazić się
wydaję mi się że się chudnie bo jest 5 posiłków ale czy az 6 kg na tydzień oj tu można polemizować

Gość krucafuks
chciałam wyrazić się wydaję mi się że się chudnie bo jest 5 posiłków ale czy az 6 kg na tydzień oj tu można polemizować Jak dla mnie to jest jeden posiłek, maławy do tego.

Gość sympatic69
Podobna do amerykańskiej, ale nie radze stosować. Niby sie szybko chudnie ale to woda, a poza to po zakonczeniu diety kg szybko wrocily. ;]

Gość kaska35
ja polecam diete herbalife produkty kupuje na www.mojezywienie.pl jestem bardzo zadowolona. po kuracji juz okolo 8 miesiecy a efektu jo-jo brak wiec super

Gość eiub9wrub
ciągle bym myślała o czymś normalnym do zjedzenia chociażby o owocach