Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maverick-pl

Makijaż permanentny

Polecane posty

Hej Dziewczyny, czy może któraś z Was zrobiła sobie makijaż permanentny? Podzielcie się wrażeniami.

Gość soniaczek77
Mam makijaż od miesiąca,gorne kreski na oczach.Polecam-rewelacja.Troszkę boli taki zabieg ale warto.

Gość soniaczek77
w Olsztynie,koszt takiej uslugi to 450 zł.

Gość ryba200
Ja również słyszałam o Annie Zajdel i jej salonie,on jest w Warszawie:) Oglądałam zdjęcia na stronie i na prawdę mam wielką ochotę również sobie taki zrobić:)

ja od 2 lat mam zrobionw usta tzn kontur i jestem zadowolona chociaż teraz jest moda na blade usta ....ale naprawde fajnie sie wygląda szczególnie rano jak jest sie bladym nie umalowanym! Moje koleżanki zrobiły sobie kreski na górze oka i też są zachwycone tym bardziej że codziennie malowały sobie kreski no a teraz mają spokój:) polecam sharleya tam naprawde profesjonalnie robią permanentny makijaż

O Annie Zajdel w warszawie nie słyszałam, ale słyszałam o Instytucie Urody w Warszawie "New Look". Zajmują się tam właśnie makijażem permanentnym :) Podobno są świetni ;)

Gość lilia77
ja robiłam w Krakowie na ul.Floriańskiej w Studiu Makijażu permanentnego Artline i osobiście jestem bardzo zadowolona z moich kresek i ust, goroco polecam taka rzecz!!!i to miejsce

Ja makijażu permanentnego jeszcze sobie nie robiłam, ale się wciąż zastanawiam - zależy mi na fajnej kresce i przyznam się, że waham się bardzo długo i nawet nieco się tego boje ale chyba nie będzie to jakieś straszne a wiem, że efekt może być rewelacyjny.

Gość K_A_G_I :-)
A słyszałyście coś o Bauty Clinic na Wawozowej? Wygląda bardzo profesjonalnie. Mam zamiar tam robić permanentny. Chciałabym kreski na górnych powiekach i kontur z cieniowaniem. Cenowo odpowiednio 400 i 800. Co sadzicie?

Gość aneta wawa
ja robilam sobie brwi w "salonie z pasją" w Warszawie, tam makijaz permanentny wykonuje pani Blanka i jestem zadowolona. zaplacilam 630zl, mialam jedna poprawke bo troche zle dbalam o strupki zanim zeszly i mam znizke w ciagu dwoch lat jak pojde poprawic to 50% a po trzech latach 30% znizki ;]