Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość linka266

Jak ubrać dziecko - dziewczynkę na wesele?

Polecane posty

Gość linka266

Powiedzcie mi bo ja chciałam kupić jakaś ładną sukieneczkę ale taką, żebym mogła ją potem wykorzystać na codzień. Teściowa dała mi 50zł żebym jej kupiła i co robić - kupować taką wyjściową? Wpadła mi w oko taka: http://img194.imageshack.us/i/dscf5710f.jpg/ do tego jakaś bluzeczka z kołnierzykiem, jak myślicie? W co takie małe dzieciaki ubieracie? Moja będzie miała ponad 1,5 roku wtedy.

Gość powiedzcie chociaż czy wypada
w takiej sukience??

Gość bardzo ładna
ta na zdjęciu ja jestem zdania że najlepiej kupować dziecku coś co się jeszcze wykorzysta, jestem przeciwniczką kupowania ubranka na raz, dla mnie to marnotrawstwo pieniędzy ta która wpadła Ci w oko mnie się tez podoba, jest urocza a napewno jeszcze ja wykorzystasz pozdrawiam

Gość ale z drugiej strony
córka i tak szybko wyrośnie z takiej sukienki, a taką typowo "księżniczkowatą" sukienkę możesz jej ubierać do zabawy, będzie miała kupę radości, no chyba, że szkoda Ci wyrzucić tą kasę, bo raczej na spacer w takiej sukience z nią nie wyjdziesz.

te z ostatniego linka bardzo śliczne ale ta 1 też ładna autorko, poszukaj na allegro taniej ci wyjdzie niż w sklepie ważne żeby dziecko dobrze czuło się w ubranku i wyglądało ładnie

Gość 1234567.......
ja uważam ze ta sukienka jest bardzo ładna a i wykorzystasz ją na co dzień bo nie jest zbyt strojna do tego ładna różowa lub biała bluzeczka i będzie super zawsze możesz kupić tego typu sukienkę ciut dłuższą taką za łydkę ale nie do kostek oczywiście wtedy córeczka pochodzi dłużej

Gość 1234567.......
te dwie ostatnie fakt ładne takie cukierkowe ale gdzie później wybierzesz córeczkę w coś takiego na spacer w tym z nią nie pójdziesz a do tej pierwszej w normalny dzień nawet jak ubierzesz jesienią jakiś golfik pod spód też będzie dobrze no ale wybór należy do Ciebie :)

Gość ja też się zastanawiam
podłączę się do tematu jeśli można:) A jak ubrać chłopca 16 miesięcy też na wesele?? Myślałam o jasnych spodniach i koszuli białej kratkę z krótkim rękawem.

Gość 1234567.......
ja też się zastanawiam...też fajnie możesz dodać dla nadania strojowi odświętności małą figlarną muszkę :)

Gość linka266
DZIĘKI ZA ODZEW :) Wesele będzie dopiero za 2 miesiace więc będzie już zimno, gdyby było lato chętnie wzięłabym taką wyjściową, bo do tego ubrałabym sandałki a tak musiałabym kupować specjalnie esktra buciki lakierki itp. które mi sie potem nie przydadzą. Przypadkiem trafiłam na tą z linka i poprostu od razu pomyślałam, że ją wezmę na wesele do tego tak jak piszecie jakaś bluzeczka z długim rękawkiem z kołnierzykiem żeby było elegancko i już;)

Gość linka266
a i najważniejsze że za parę groszy na allegro ;) A dla chłopca poszukałabym koszuli, choćby do jeansów ją ubrać i z ta muszkątez fajny pomysł :D słodko to będzie wyglądało. Poszukaj na allegro tak jak ja, powodzenia :)

Gość śliczna jest ta sukieneczka
z pierwszego linku, a powiem szczerze, że propozycje kawaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie bardzo mi się podobają, no ale każdy ma inny gust :)

Gość linka266
kawaaaaaaaaaaaaaaa mówisz, że domowa ale z TWoich linków częśc też jest "domowa" właśnie ;) ta jeansowa np. Te wizytowe są dobre na ciepłą porę roku. My idziemy na wesele 6 listopada (tak, tak..) więc zima na karku...

Uważam, że na wesele i tego typu uroczystości powinna być ubrana tak elegancko :) jak właśnie księżniczka, a tak zwyczajnie to ją ubieraj na codzień albo na urodziny do babci :) Ona będzię się czuła wyjątkowo wyglądając jak mała królewna :)

Gość falea
Jeżeli wesele jest w listopadzie, to najlepsza wg mnie będzie sukienka z weluru czy aksamitu. Materiał sam w sobie jest elegancki, więc nawet jak sukienka będzie miała prosty krój, to i tak będzie ładna, a potem możesz ją również wykorzystać na codzień.

Gość nie podoba mi sie ta pierwsza
propozycja, w zyciu nie ubralabym tak dziecka na wesele ..

Gość Mała Dama
Szanowne Mamy, Zapraszamy do naszego nowego sklepu z nietuzinkowymi sukienkami. Są przeznaczone na specjalne okazje takie jak śluby, chrzciny, bale gimnazjalne i inne ważne wydarzenia . Sukienki są produkowane na terenie USA. I są absolutnie niepowtarzalne. Nie obcujemy tanich szybko dostępnych sukienek, lecz niepowtarzalne kreacje dla młodych dam. Co miesiąc dodajemy nowe modele. Żadna sukienka nie będzie sprowadzona w większej ilości niż 150 sztuk ( dla wszystkich rozmiarów). Dodatkowo jeśli staniecie się naszymi klientkami a wasze młode wyrosną już z niesamowitej sukienki, jeśli nam ją odeślecie dostaniecie rabat w wysokości 15 % na nową kreację. Zapraszamy do sklepu : www.mała-dama.pl ( pisane z polskimi znakami !!!!!!!!!!!)

Gość gość
Polecam sklep z wizytowymi eleganckimi sukienkami dla Małych Księżniczek. Sukieneczki na okazje jak wesela, bale, chrzty, komunie, urodzinki... Super jakość i super ceny http://modavip.pl/

Gość gość
Bardzo ładną sukienkę można kupić tu - http://psoty.com. Jest tak urocza, że aż żal że nie ma rozmiaru dla mamusi.

Gość gość
Poszukaj czegoś na stronie PSOTY :) mają ładne sukienki!

Gość gość
Ładnie i wygodnie :) Popatrz co ma sklep Psoty w asortymencie - może Ci się coś spodoba!