Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kororowo

najlepsze zabawki

Polecane posty

Gość kororowo

Może stworzymy tu ranking najlepszych zabawek dla maluchów(takich 6-24 miesiące) Można by było uniknąć bubli, nietrafionych prezentów i bezmyślnie wydanych pieniędzy Jak wiem że każde dziecko jest inne i co innego je interesuje ale mała podpowiedź może okazać się bardzo przydatna To może ja zacznę Moja córa 12 miesięcy niezbyt chętnie bawi się zabawkami.Jak na razie interesuje ją piłka, taki niefirmowy stworek na kółkach do ciągania za sznureczek, książeczki(nie czyta tylko gryzie:-) ) Lubi też taką kulkę co się wrzuca klocki o różnych kształtach.Na razie mamy taką zwykłą ale przymierzam się na garnuszek z Fp

Gość Mój top ranking
1) NAEF 2) HABA 3) BRIO 4) Selecta Spielzeug 5) Bilibo 6) KOKUA 7) Sassy 8) IKEA 9) Tiny Love (karuzele) 10) Fisher-Price

Gość ja________________
zgadzam się - tylko naef i haba!!!

Gość kororowo
no a może jakieś konkrety?Chodzi o to dokładnie jaką zabawką najchętniej się bawi Twoje dziecko, firma zbyt wiele nie mówi

moje dziewczynki bardzo lubia bawic sie drewnianymi klockami,klocki LEGO DUPLO,,krzeselko interaktywne,szczeniaczek uczniaczek ,a przede wszystkim kolorowe ksiazeczki typu poszukiwania np.misia gdzie na kazdej stronie sa okienka i dzeicko sprawdza czy aby tam ow poszukiwany mis sie nie ukryl:)?polecam!!!

Gość No przecież masz intrernet
to możesz sobie przejrzeć asortyment tych marek na ich stronach int. One nie robią wszystkiego tylko bardzo specyficzne rzeczy.

Gość wiolkawiolka3
Naef i Haba? Poważnie wydajecie tyle kasy na zabawki??? No sorry, ale 50zł za gryzak to chyba przegięcie.

Gość wiolkawiolka3
haha, stary temat, nie zauważyłam. Ale nieważne, ceny tych zabawek nadal śmiechu warte.

Gość mama dwóch dziewczynek
ja chyba jakaś niedzisiejsza jestem, bo o tych firmach z "rankingu" nie słyszałam nawet ;-) a myślałam, że moje dzieci mają dobre, firmowe zabawki... jednak człowiek uczy się całe życie ;-) moja cóka młodsza/18 m-cy/ ma zabawki z vtech, fischer, chicco, tiny love, little tikes, smily, lego duplo, disney, trefl, clementoni, kiddieland, wader... elefun i bardzo dużo książeczek, którymi na dłuzej potrafi się zainteresować. Takich "rynkowych" zabawek unikam, bo bywają niebezpieczne, plastik jest słaby, a moje dziecko silne, rzuca i o wypadek nietrudno. Ale kupiłam jej kaczkę "kłapiącą" za 6zł w hurtowni /przy okzaji zakupu ślizgawki/ i tak się z nią zżyła, że na spacer bez kaczki nie wyjdzie ;-)

Gość Ela Skąpała
Myślę iż to dobry pomysł. Ja bym wrzuciła do tego rankingu http://www.placzabaw.com.pl . Dlatego iż spotkałam się tam z szerokim wyborem produktów i bardzo miła obsługą :)

Gość gość
tu sa najlepsze zabawki www.jokomisiada.pl/Nowosc-snewproducts-pol.html !!!!! kupuje od dawna i zawsze zadowolenie dzieci swiadczy o tym, ze zabawki sa super! :) polecam