Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdd

test ciazowy , jaki wynik?

Polecane posty

Gość dfdfdd

witam zrobilam test ciazowy i ukazala sie jedna gruba krecha a w miejscu gdzie oznaczona powinna byc ciaza cos tam niby przeswituje, i cos niby widac jak sie przyjze, Czy kazdy test tak ma?

Gdy robiłam pierwszy test też tak miałam dlatego poszłam po drugi ale wtym drugim wyszła mi kreska T pierC . Na Twoim miejscu poszłabym po drugi test . I ważne też czy test robiłaś w dniu spodziewanej miesiączki. Ja miałam tak ze robilam test wczesniej przed data miesiaczki i wyszedl negatywny a w ciazy juz bylam:):)

Gość dfdfdd
test robilam 2 dni po spoedziwanej miesiaczce < hmm czy moze ktos tez mial taka sytuacje?

Gość dfdfdd
zrobilam test z innej firmy i jak wol jest jedna kreska, eh bo ta kreseczka na tamtym pre tescie byla niewidoczna normalnie tak jakby cos tam sie odbijalo na przezroczysto i trzebabylo sie naprawde dopatrzec..

Gość ukuuukkeeeeee
Ja tez tak mialam.Normalnie dostalam okres w terminie , okres taki jak zwykle tylko zle sie czuje.I zrobilam test w 5 dniu miesiaczki i test wyszedl negatywny.Na drugi dzien znow patrzylam na test i mialam wrazenie ze jest tam kreska ale taka "jakby cos tam sie odbijalo na przezroczysto i trzebabylo sie naprawde dopatrzec..' Tylko ze ja okres dostalam.I strasznie boli mnie zolodek.

Gość dfdfdd
tylko ze ja osttanio okres mialam normalnie i od okresu nie wspolzylam z partnerem ale teraz mi sie spoznia wiec zrobilam te testy... naprawde nie wiem co o tym myslec...

Gość ukuuukkeeeeee
Ja od ostatniego okresu normalnie wspolzylam z partnerem ale zawsze zabezpieczamy sie prezerwatywami.I teraz normalnie w terminie dostaalm okres.Ale zle sie czuje, tzn. jest mi tylko niedobrze od soboty boli mnie zolodek i poniedzialek zrobilam test i byl negatywny.

Gość dfdfdd
czy ktos mial podobnie z ta kreska? eh poomocy bo dzis nie usne ..jeden test jakas niby kreska ze trzeba sie pod swiatlo przyjzec a na innym z innej firmy wyraznie 1 kreska..

Gość ja też dzisiaj
robilam test. Okres mi sie spóźnia 4 dni. Zrobiłam test po południu, wyszedł negatywny, ale nie wiem na ile jest to wiarygodne bo podobno najlepiej robić rano.

Gość ffdgfgg
jesli to byla przezroczysta kreska, to byc moze to nie ciaza . Ja tez niby widzialam druga kreske, a wlasciwie jej cien, a w ciazy nie bylam . Inne testy wychodzily negatywnie.

Gość fdgfdg
BYla to wlasnie taka przezroczysta kreska ale jednak cos bylo widac , zrobilam dwa inne testy i negatywne..

Gość to jesli od ostatniego
okresu nie wspolzylas, to gdybys byla w ciazy od okolo 6 tygodni to krecha by wyszla na maksa widoczna. takie niby kreski towychodza przy baaardzo wczesnej ciazy. Twoja gdyby byla to by bardzo wczesna nie byla, wiec w ciazy nie jestes