Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piotrrrrrrrrr

Ona, dziewictwo...

Polecane posty

Gość Piotrrrrrrrrr

Witam mam taki problem, jstem z dziewczyną prawie rok, chiałbym uprawiać z nią seks ale ona mowi ze nie ejst jescze gotowa i moje pytanie jest czy ona niechce zrobic tego ze mna i cos ze mna jest nie tak czy wy dziewczyny tak macie ze musicie "odczekac" jestem dla niej mily kocham ją robie dla niej wszystko wiec chciałbym też coś od niej... A ona przez takie zachowanie tylko mnie rani. Z góry dziekuje za pomoc. Pozdrawiam :)

Gość pewnie wali cie w rogi
z innym

Gość Piotrrrrrrrrr
Ona jest jeszcze dziewicą zapomniałem dodać

Gość jasne jasne
pewnie ci o tym powiedziała, hehe

Gość Piotrrrrrrrrr
Prawie 16 ja prawie 20

Prawie 16? To gimnazjum jeszcze przecież! :P Wiesz, każda jest inna, ale 16 lat to nie jest dużo na seks, tyle Ci powiem, więc mam nadzieję, że ona nie zrobi tego z Tobą tylko z powodu Twoich nacisków, bo mielibyśmy klasyczną sytuację rodem z listów do "Bravo". :classic_cool:

Gość Piotrrrrrrrrr
No 3 gimnazjum. Czyli myślisz ze potzrebuje jeszcze czasu? A nie to ze niechce tego ze mna robic? Bo mi mowi ze mnie kocha chce zebym to był ja tylko ze wg niej jest za wcześnie

Lol prawie 16 lat, to faktycznie z deczka przesadzasz, daj jej spokojnie do tego dorosnac, nawet jesli bedzie to trwalo dluzszy czas (nawet rok czy dwa, a moze nawet dluzej). Oczywiscie o ile ja kochasz, a jesli nie to coz... :) W kazdym razie, bron Boze jej nie naciskaj.

Mam dziwne poczucie, że to prowokacja, 20-latkowie zazwczaj są już choć trochę dojrzali... :P Na wszelki wypadek mówię jednak: TAK, ona jest ZA MŁODA. Tyle w temacie. Czekaj cierpliwie albo poszukaj rówieśniczki, jak już masz dość.

Gość Piotrrrrrrrrr
Nie jest żadna prowokacje, poprostu pytam bo jest to pierwsza dziewczyna która tak kocham i chciałbym przeżyć coś więcej. Kocham, poczekam tylko szkoda ze tak długo :P

Gość Piotrrrrrrrrr
Myslałem poprostu ze dziewczyny w jej wieku już to robią więc zapytałem, staram się nie naciskać. Musze zadowolic się tym co jest i tak jak mowicie czekać... Dzięki ;)

Gość Piotrrrrrrrrr
nazywaj to jak chcesz ja poprostu niewyobrażam sobie zycia bez niej ;)

Gość striona glowna
za to moze Cie jeszcze scigac prokurator..daj jej czas.

Owszem, niektóre robią. Ale mówimy o Twojej dziewczynie, a ona NIE jest gotowa. I wiesz, jeśli siedzisz troche na kafe, to powinienes wiedzieć, że są 16nstki które miały już kilku partnerów i 25-letnie dziewice. Każdy przypadek jest inny, takie życie. :P

Gość Piotrrrrrrrrr
jestem drugi raz na tym forum ;) ja poprostu cche wiedziec czy ona naparwde potzrebuje czasu czy mnei nie kocha ze neichce tego ze mną zrobić. Wiem ze moze mysle jak dzieciak ale chce być pewny czywarto czekać :) ona mowi ze za rok mozemy sprobowac ale jeszcze nie teraz.

Człowieku, jak możemy to ocenić, skoro jej nie znamy? Jest za młoda na seks i to fakt. A czy Cię kocha czy nie, czy będzie miała ochotę na seks za rok, czy też jeszcze nie, i w ogóle co ona myśli - to wie tylko ona. :P

Gość Piotrrrrrrrrr
Hmm, ok poczekam więc bo widze każdy mowi ze jest na to za młoda. Dzieki za pomoc. Przydają się jednak czasem takie fora :)

Gość juka86
chłopie, a co byś zrobil jakbyście wpadli? daj jej czas, niech chociaż skonczy 18 lat. nie wystarczają Ci pieszczoty? mój czekal na mnie 4 lata :) twarda byłam :)

ja pierwszy raz w lozku z facetem wyladowalam majac 20 lat i wczesniej mimo ze mialam wiele okazji nie chcialam isc. z oby2 powodow - ani nikogo na tyle atrakcyjnego nie spotkalam, ani nie mialam na to ochoty. pozno do sexu doroslam, mimo ze niezla imprezowiczka bylam od wieku 14 lat ;)