madziaamam 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 jakieś leki bez recepty zanim pójdę do lekarza? ktoś coś ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziaamam 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 nie wiem czy to jakieś zapalenie czy grzybica ale dopiero jutro zadzwonię się umówić do lekarza więc może ktoś ma jakieś sprawdzone sposoby nie wymagające recepty? ;> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziaamam 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 niechże się ktoś wypowie:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziaamam 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 up, up.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziaamam 0 Napisano Wrzesień 2, 2009 ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gffdsgffd Napisano Wrzesień 2, 2009 nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emely12345 Napisano Wrzesień 2, 2009 witaj, kup sobie w aptece Tantum Rosa to jest proszek który rozpuszczasz w wodzie i przemywasz sobie co nieco :) poza tym to nie ma zadnych leków bez recepty, idź jak najszybciej do lekarza nie męcz się. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OgnistyPocałunek 1 Napisano Wrzesień 3, 2009 Polecam brac lek "provag", jest bez recepty i kosztuje ok 10 zl.Pomaga utrzymac wlasciwa flore pochwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rosssaliaaa Napisano Wrzesień 3, 2009 vagosan clotrimazolum krem lacibios femina probiotyk + bawelniane przewiewne gatki mi pomaga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach