Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MissUkraina

Co zabrac ze soba do szpitala?

Polecane posty

Witam wszystkich serdecznie ;) Otoz, niedlugo bede musiala wybrac sie na zabieg chirurgiczny do szpitala (planowana drobna operacja szczeki), po raz ostatni bylam w szpitalu jako nastolatka, na oddziale urazowym, z ciezkim zlamaniem nogi, wiec niewiele z tego pamietam. Teraz bede musiala zostac w szpitalu na 3-4 dni. Co mam zabrac ze soba? Macie jakas liste, moze? Bo juz teraz musze zapakowac torbe, a nie wiem nic a nic ;)

Gość do autorki tego tematu
ręcznik piżamę sztućce kubek coś do picia (wodę) środki czystości (mydło, pasta,szczoteczka, kosmetyki do twarzy, wkładki/podpaski/tampony - jeśli masz mieć okres :P ) papier toaletowy kapcie bielizna szlafrok

Gość ni i lustereczko
:P

Gość gruszkakula
Termometr? Jak ja byłam w szpitalu 2 lata temu, to każdy dostawał termometr. Do listy rzeczy oczywistych dodałabym książkę, bo godziny wieczorne w szpitalu wloką się niemiłosiernie. Ja podczas mojego pobytu w szpitalu (6 dni) chyba bym z nudów oszalała, gdybym nie miała grubej książki ze sobą:-p

Gość no i portfel pełen pieniędzy
może trzeba bedzie kupić coś do jedzenia lub picia - na wikcie szpitalnym za 2.50zł dniówka nie wytrzymasz...

Dziekuje bardzo za odpowiedzi, juz wszystko sobie wydrukowalam. Z tymi kapciami pod prysznic to dobry pomysl, bo nie chce nabawic sie grzybicy stop. A propos jedzenia - mysle, ze szpitalna zupa nie jest tak zla, zawsze jakis kawalek marchewki czy ziemniaka sie trafi. Ewentualnie kasza manna, ryz na mleku. Po zabiegu w pelnej narkozie nie chce sie jesc. Duzo zdrowka zycze i pozdrawiam !