Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaaaackaaa

Mąż egoista - dostanie nauczke!!!

Polecane posty

Gość Zaaaackaaa

Cholerny samolub! Mysli tylko o sobie, swoich potrzebach i zeby JEMU bylo dobrze!! Nie robi nic w moim kierunku. Ja sie staram... Robie wszystko, a on bierze nie dajac nic w zamian. Powiedzialam mu dzis, ze kupie sobie wibrator skoro on nie chce lub umie dac mi przyjemnosci...

rozna moze byc tego przyczyna moze przytylas ostatnio i stalas sie nie atrakcyjna dla niego nie pociagasz go juz po prostu moze mysli o innej moze inna daju mu to czego ty nie dajesz dlatego z Toba nie sypia bo nie sprawia mu to przyjemnosci moze inna go zaspokaja i od Ciebie nic nie chce ale jak mu dasz to nie zaszkodzi

aaa zamiast wibratora proponuje prawdziwego faceta i powiedziec o tym, jak nie to sobie poszukam to powinno zadzialac bardziej

Gość Zaaaackaaa
Rozleniwil sie dupek .... Ale kto wie jaka moze byc przyczyna, kto wie... Jak mu o tym mowie, to on odwraca kota ogonem, smieje sie lub zaprzecza, ze tak nie jest. i jak tu sie z takim dogadac...

Gość Zaaaackaaa
Juz mowilam, ze sobie znajde kogos... A on glupkowato sie smieje i mi nie wierzy. Skoro ja musze obejsc sie smakiem, to i on bedzie musial... oko za oko :)

smiechem i dziwnym odwracajacym uwage zachowanie najlepiej i najczesciej tuszuje sie klamstwo

Gość Zaaaackaaa
To malo pawdopodobne. Caly czas jestesmy razem. Wiec pozostaje to, ze nie jestem dla niego malo atrakcyjna...

Gość Zaaaackaaa
Mialo byc, ze jestem dla niego malo atrakcyjna :)

Gość też czasami egoista
a nie lepiej porozmawić niż straszyć nawet w żartach kochankiem

Gość Zaaaackaaa
Juz pisalam, ze rozmowa nic nie daje, bo on nie widzi problemu... A ja mam dosc zebrania o odrobine czulosci... A teraz znowu sie do mnie lasil... ooo niee. KONIEC.

Gość JarekK__
Oko za oko, ząb za ząb, D... za pieniądze... Zostawi cię i tyle ...

Gość Zaaaackaaa
To ja już tego nie rozumiem... Codziennie mówi, że kocha itp Ogólnie dobrze nam sie uklada. Tylko jesli chodzi o seks, to jest totalnie wylączony i mysli wylacznie o sobie.

Gość też czasami egoista
Sluchaj, ale jeśliby w trakcie zabwa, po prostu przerwać i wtedy zachęcić chłopa już mocno podniecinego w stylu - teraz ty!, coś takiego moim zdaniem poskutkowałoby

Gość Zaaaackaaa
To tez nie bardzo dziala. Chwile cos tam porobi od niechcenia i od razu pcha sie do... Tlumacze jak do wola, ze to boli, bo dwa calusy nie wystarcza, zeby sie jakos szczegolnie rozgrzac, ale to nie skutkuje...

Gość lubię ludzi
z moim facetem jest TO SAMO!!!!!!!!!!!!!!! najlepiej żebym ciągle ja koło niego skakała !!! a jak się dopominam o "swoje" to wielkie halo, że przecież on CAŁY CZAS się stara ;/ a tak nie jest no i koniec gadki ;/ co robić? :(

Gość lubię ludzi
no faktycznie bo jak on już jest "rozgrzany" to najlepiej żeby od razu pałkę włożyć... a kobieta co? :(

Gość Zaaaackaaa
No to zesmy trafily :( I coz poczac z takim facetem?

Gość lubię ludzi
może oni nie są tego świadomi? i myslą, że wiesz, im pała stoi to my już gotowe jesteśmy? ;/ może im to trzeba uzmysłowić ;/ chociaż z drugiej strony nie mamy przecież po 15 lat ;/

Gość Zaaaackaaa
Ale ja mojego juz tyle razy uswiadamialam... Juz nie mam ochoty kolejny raz tego powtarzać :o Najzwyczajniej w swiecie jest mi juz wstyd go o to prosic :( Co najlepsze kiedys bylo inaczej... Moze to faktycznie jakas faza przejsciowa?

Gość lubię ludzi
on ma 25 lat !!!!!!!!! kiedy sie tego nauczy ;/

Gość lubię ludzi
tzn ja mam orgazmy przy nim itd... ale sama gra wstępna to u niego- zdejmowanie ciuchów i 2 buziaki ;/

Gość Zaaaackaaa
A ja przy moim zapomnialam co to orgazm... porazka...

Gość Zaaaackaaa
No to co mam robic? Nie chce zyc jak mniszka..

Gość też czasami egoista
no to dziewczyny chcecie zrobić, skoro już żadna rozmowa nie działa, Zaackaa, na czym ma polegać nauczka, całkowicie odmówisz mu, sama stracisz, mówię, też taki bywałem, ale jednak coś do mnie dotarło i staram się teraz

Gość Zaaaackaaa
Oczywiscie, ze potrafie, ale skoro maz codziennie sie do mnie dobiera, to ja chce, zeby przyjemnosc mialy obie strony. Dlatego pisalam wczesniej, ze od teraz koniec z seksem skoro on nie rozumie jak to funkcjonuje...

Gość lubię ludzi
tylko powiedz mu czemu tak robisz bo ta tępa pała się na pewno nie domyśli ;/ ps. to co zrobić z takimi facetami?? :(