Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzcieproszewas

czy ktoras zwrocila tabletke, kochala sie i nie wpadla? heelp

Polecane posty

Gość doradzcieproszewas

hej w sb troche poszalalam ;/ za duzo drinkow wzielam tabletke i za jakies pol godziny zwymiotywalam ;/ oczywiscie kochalam sie z facetem-wiem ze zachowalam sie nieodpowiedzialnie i jestem na siebie wsciekla ;/ kumpele mi gadaja ze nie mam sie martwic bo ona sie pewnie ani jeszcze nie wchlonela no ale ja jakos nie wierze :(

Gość podajcie proszeeee
prosze poradzcie ;/ bo jestem zalamana czy mam jakies szanse ze nie zaszlam??

Gość crazy-ona
no wlasnie jak sie nie wchlonela to tym gorzej!!!!pigulka wchlania sie do 4 godz. i po tym czasie jak sie zwymiotuje czy cos to nie ma ryzyka.........ale w twojej sytuacji jest bardzo wysokie prawdopodobienstwo zajscia w ciaze..........

Gość podajcie proszeeee
boze :( a czy jest jakas szansa ze nie bede :( matko to jakis koszmar bylam taka nieodpowiedzialna

Gość crazy-ona
kiedy powinnas dostac okres{raczej krwawienie z odstawienia} ? zrob test!!!a tak wogole to ile masz lat i jak dlugo bierzesz ?

Gość podajcie proszeeee
mam 23 lata tabletki biore juz jakies 4 lata, krwawienie powinnam dostac teraz w sobote, a to sie stalo w ta sobote ;/;/;/ kuurcze

Gość ja myslle ze nie wpadniesz cho
ciaz roznie to bywa ja raz zapomnialam 2 tabletek pod rzad i nic zdarzy sie kazdemu a tez popilam i sie kochalam wiec ryzyko ogromne

Gość podajcie proszeeee
dlatego zadalam takie pytanie, nie pytam czy zajde tylko pytam o wasze doswiadczenia

Gość podnosszeee

A dlaczego nie postapiłaś tak jak przy pominięciu tabletki w 3 tygodniu?byłoby po sprawie i bez stresu.

Gość I po co dziewczynę niepotrzebn
straszycie? Pominięcie jednej tabletki w cyklu nie osłabia działania tabletek.

Gość podajcie proszeeee
no wiec wlasnie-idiotka ze mnie i tyle :( kolexzanki mi naopowiadaly ze mam wziac normalnie czyli o 20stej ;/;/;/ jezu jaka ja jestem wsciekla jestes pewna ze nie oslabiaja

moja bratowa tez czasem dwoch pod rzad nie brala i nic nie bylo...zajsc w ciaze wcale nie jest tak latwo.moim zdaniem baaardzo male szanse

Koleżanki koleżankami, ale najważniejsza jest ulotka, w takim przypadku należy albo zażyć pominiętą tabletkę, dokończyć resztę i nie robić przerwy tylko zacząć następne opakowanie, albo od razu przerwać branie tabsów, zrobić przerwę (7 dni wraz z tabletką która się nie wchłonęła) i zacząć kolejne opakowanie. Niestety nie zgadzam się z koleżanką która twierdzi,że 1 tabletka zapomniana nie ma wpływu na zabezpieczenie.U 1 kobiety może nie mieć, a u innej poziom hormonów spadnie tak znacznie ze dojdzie do owulacji niestety.

Gość moja kumpela raz 3 nie wziela
i sie seksowala i nic nie bylo

Gość podajcie proszeeee
no to jestem w kropce:( na sama mysl az mi sie slabo robi :(

a moja nie wzięła na czas po przerwie (1 zapomniana) i dziś odprowadzała dzieciaka do szkoły. czytaj ulotkę i tylko tym się kieruj bo koleżanki za Ciebie dziecka nie wychowają, to tak na przyszłość

Gość nie martwww sie
nic ci nie bedzie tak mysle

Gość dfghj
ale to dziwne zbiegi okolicznosci:D jak kobieta ma podejrzenie ciąży to zaraz sie dowiaduje ze facet ją zdradza:D:D:D:DD:D:D wg.mnie w ciaży nie jestes, ale jakby co to zawsze jest womenonweb.org :D nie mieszkamy w afryce, ciążę można usunąc

Gość podajcie proszeeee
no cos ty ja nie mam zamiaru go zlapac na coaze boje sie ze w niej bede, planuje mu o wszystkim powiedziec, cierpie jak cholera to straszne

Gość podnoseeeeeee

Gość podajcie proszeeee
jutro powinnam dostac okres :( umieram ze strachu

ja kiedys mialam grype zoladkowa i jak rano wzielam tabletke to po chwili ja zwymiotowalam; i nie wpadlam; czasem zapominam wziazc 1 lub 2 i tez nic, ale tak jak juz ktos wczesniej napisal, to zalezy od kobiety; niektore kochaja sie bez zabezpieczenia i nie wpadaja, a niektore juz za pierwszym razem;

Gość podajcie proszeeee
moppy to mnie tropszke pocieszylas moze naleze do tej grupy ktore nie wpadaja

Gość podajcie proszeeee
mnie od wczoraj pobolewa podbrzusze i bardzo bola piersi tylko teraz przez co ;/;/;/ wiem ze ryzyko jest ogromne i sama sobie zawalilam :(

Gość podnoszeeeee
:(