Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pre test

Test ciążowy

Polecane posty

Gość pre test

Robiłam test ciążowy pre test. w ulotce napisane było, że mam umieścić 4krople moczu. Wyszedł negatywny. Ale gdzieś na forum czytałam, ze dziewczynu wkrapiają więcej. To ma jakis wpływ? jak za dużo tego umieścimy, to ten mocz nie będzie bardziej rozcięczony? Pierwszy raz robiłam test. Jak umiesciłam te kropeli moczu to pole najpierw zrobiło się różowe, potem pojawiła się kreska i pole zrobiło się białe (no takie jak wcześniej było). Prawidłowo wykonałam test? Tak? :)

Gość prawidłowo

Gość Spella
Prawidłowo !!

Gość dqwdqwd
Raz wlało mi się za dużo, może z sześć kropel... nie wiem bo tak dziwnie pociekło. Test wówczas wyszedł prawidłowo ale bardziej zamókł. Było też widać ten ślad gdzie byłaby druga kreska gdyby wynik miał być pozytywny. Tak więc to wygląda gdy nie uda się zastosować testu zgodnie z instrukcją.

Gość susui immiss
prawidłowo wykonałas test , nalezy robic tak jak na ulotce jest napisane , wiec prawidłowo zrobiłas

Gość dzieki
no to prawdopodobnie nie jestem w ciązy:). człowiek za dużo naczyta się pewnych informacji a potem świruje. dzięki za odp:)

ja mam zasade-nie czytam forum, jak mnie bolały jajniki to na kafe dowiedziałam sie ze ta 1.rak 2.ciaża 3.zapalenie a to był ból owulacyjny

Gość racjaracja
Złotowłosa88: masz racje. Najlepiej to sięgną po jakąś książke, poświęcona tym tematom dziękuję wam dziewczyny za odpowiedzi:*