Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia0803

dobry szpital katowice i okolice

Polecane posty

Gość klaudia0803

mieszkam w dzielicy katowic nei znam tutejszych szpitali dopiero niedawno sie wprowadzilam jestemw ciazy i niewiem jaki wybrac szpital czy moglibyscie mi jakis polecic chodzi mi zeby byly dobre warunki i super lekarze lezała któras np w tychach bo tez mam blisko a rodzilam tam znajoma ale to bylo kilka lat temu

Gość magdaamama
polecam szpital im leszczynskiego na raciborsiej...swietne polozne, milo, fachowo i ogolnie OK...rodzilam tam 2 miesiace temu i jestem bardzo zadowolona...:)

Ja także polecam szpital im leszczyńskiego w Katowicach na Raciborskiej:)rodziłam tam 7 mcy temu i warunki super, połozne także, mozna mieć obiekcje co do pielęgniarek z noworodków..ale ogólnie super:) nie żałuję, że tam rodziłam :))

Gość klaudia0803
no tak ale ja bardzo chce porod rodzinny a znajoma mowila ze trzeba chodzic do szkoly rodzenia ja nie chodze bo to moja 2 ciaza wiec jest bez sensu zebym chodzila czy mozecie mi powiedziec czy to prawda i czy trzeba wczesneij tak chodzic czy moge przyjsc od tak

Gość nastka 234
ja będę rodziła własnie w szpitalu na raciborskiej. Ma bardzo dobre opinie, jest dobrze wyposażony, co do lekarzy to mogę wypowiadac się o tym, który prowadzi moją ciążę - ordynator, dobry lekarz, mający świetne opinie u pacjentek