Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaMi0101

Jak czyścić uszy?

Polecane posty

Gość małaMi0101

Hej! Jakie macie preparaty na czyszczenie uszu? Wszyscy polecają A cerumen, jednak ja nie mogę go używać, bo mam perforację błony bębenkowej, dwa lata temu zostałam uderzona tak, że nastąpiła perforacja i nie wiem, jakich kropli mogę teraz używać?

Gość małaMi0101
up

Gość no jak to jakie
Świecowanie uszu,w kazdym gabinecie natury mozna to zrobic

Gość a ktoaa
a kto cie tak uderzyl|???????????

Gość i skrajny debilizm też można
Poczytajcie sobie forum"szumy uszne itd."no poczytajcie sobie ,jak chcecie do końca zycia być inwalidami to kładźcie wszystko sobie do ucha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość włąsnie nie wolno
kłasc wszystkiego do ucha tylko świecowanie zrobic,polecam i to u specjalisty,skarjny debilizmie,wiesz???

Gość małaMi0101
A jakiś inny sposób? Jakoś nie przekonuje mnie wkładanie do ucha żarzącej świeczki :)

Gość włąsnie nie wolno
i nie trzeba tu czytac zadnych forum,bo przeciez to juz powszechnie wiadomo,że swiecowanie uszu bardzo dobrze wpływa na poprawe słuchu jak równiez leczy stymuluje wiele punktów energetycznych,bardzo dobra chociaz majaca juz długo brode metoda:)

Gość włąsnie nie wolno
Ty nie masz byc przekonana,poprostu masz to sobie wykonac i tyle,ta jasne rzazaca swieca w ucho hehe,nie wiesz na czym to polega wiec nie mysl:)

Gość małaMi0101
Nie mów mi, że nie wiem, jak to wygląda, bo wiem. Google to skarbnica wiedzy, a niektórzy -w tym ja - posiedli umiejętność czytania. Poza tym, 50-60zl za 1 zabieg to dla mnie duzo

Gość małaMi0101
Poza tym nie napisałam, że żar jest w uchu, tylko, że świeczka się żarzy. Pozwól, że zacytuję "Przed zabiegiem pacjent układa się wygodnie na boku, a terapeuta lekko masuje mu ucho. Następnie smaruje je kremem, by świeca szczelniej przylegała. Zapala ją i czeka, aż zacznie się żarzyć. Potem drugi koniec umieszcza niezbyt głęboko w uchu. Pod wpływem ciepła w kanale ucha tworzy się podciśnienie, które "wysysa" woskowinę." tu masz link do artykułu http://kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,52520,2660945.html Czekam na kolejne "haha" z Twojej strony, żebym mogła się pośmiać.