Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość redsoowa

ślub 19.06.2010 kto ze mna?

Polecane posty

Gość redsoowa

witam kobitki:) kto wychodzi za mąz również tego pięknego dnia?Ile macie lat,skąd jesteście?jak przygotowania?

Ja mam co prawda w lipcu ale tak z przekory specjalnie bo nie ma R :P

Ja tez biore slub 19stego czerwca 2010 :) Mamy sale, fotografa i kamerzyste,godzine w kosciele i to by bylo na tyle.

Gość reedsoowa
u nas w czerwcu poniewaz zawsze mowilam ze wezme slub w czerwcu:) my mamy sale fotografa i orkiestre kamerzysty miec nie chcemy bo po co tego i tak nikt nie oglada

Ja tez zawsze chcialam wziac slub w czerwcu . Mysle,ze takie nagranie jest rownie dobra pamiatka jak zdjecia. Ja do tej pory ogladam z rodzina nasze nagrania z dziecinstwa wiec mysle,ze z checia powrocimy rowniez do filmu ze slubu.

Gość reedsoowa
u nas takich nagran z dziecinstwa nie mamy a jak ktos ma film ze slubu to sie go oglada na zasadzie ciaglego przewijania

Gość reedsoowa
ja jestem ze śląska wesele robimy w mikołowie.a Ty?

Gość reedsoowa
a ile masz lat?

Ja jestem z Pomorza i wesele robimy w miejscowosci nadmorskiej. Taras hotelu, w ktorym mamy wesele , polaczony jest z plaza. Slub odbedzie sie o godzinie 16.

Sesja na pewno odbedzie sie na plazy :) Nie bedziemy mieli za wiele pozytku z lokalizacji hotelu jesli pogoda nie dopisze wiec juz teraz trzymam kciuki,zeby nie padalo.

to ja tez trzymam kciuki ale jak jest za goraco taki skwar to tez niedobrze.Ja sie boje strasznie ze bede plakac na slubie,tylko to mnie przeraza,Jak tylko pomysle to mnie w gardle sciska

Ja z narzeczonym bylam na slubie jego brata w czerwcu i jak zobaczylam Panne Mloda idaca do oltarza i placzaca to sama zaczelam tak plakac,ze nie moglam sie uspokoic :) Pozniej chcialam odwolywac slub, bo balam sie,ze na swoim wlasnym slubie to dostane jakiegos ataku histerii ;) Na pewno uronie jakas lezke, ale postaram sie myslec tylko o tym jak bardzo jestem szczesliwa i jak bardzo kocham mojego narzeczonego, albo ewnwtualnie wypije sobie jakiegos drinka przed wejsciem do kosciola ;)