Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiak...Help

Pierwsza miesiączka pomocy boje sie tego!! help!! Jakie są objawy?? mam 12 lat!!

Polecane posty

Gość Misiak...Help

Zbliża mi się pierwsza miesiączka!! Niekiedy boli mnie głowa i pod brzuchem!! Leci mi śluz na początku był biały potem żółty a teraz pomarańczowy!! Mam ten śluz od grudnia tego roku!! Mam już owłosienie błony ale pod pachami takie małe białe!! Czy wiecie co to oznacza ?? I ile taki śluz może lecieć?? Boje się że dostane miesiączki w szkole!! Pomożecie mi ?? PLISSS!! JESTEM W KROPCE!! Jakie są objawy przed miesiączką!! A jak dostane ją w szkole i koledzy to zauważą ?? Help piszcie plisss!! A jak co to na mój gg 8189778!! PLISSS! POMOCY!!

Gość nie chcę cię martwić ale
wiesz żółty i pomarańczowy śluz może oznaczać również stan zapalny. I raczej to bym podejrzewała. Chyba będziesz musiała pójść z mamą do ginekologa.

nos ze soba podpaski i nie boj sie na poczatku to bedzie plamienie - mozesz poczuc ale nie przesiaknie Ci przez ubranie - to sie leje jak z kranu moja kolezanka opowiada mi ekstemalna sytuacje, ze jej daleka ciotka chciala zabezpieczyc swoja corke przed 1 okresem i kazala jej nosic podpaski caly dzien i noc - ona nie maila jeszcze wtedy okresu. jak mi to kolezkan opowiada to mowila, ze ta dziewczynka nosi je juz non-stop 2 lata - tragedia - az dziwne, ze dostala jakiejs infekcji od tego

Gość owlosienie blony
:o???

ja tez bym Ci radzila isc do ginekologa. on jest w stanie stwierdzic czy zbliza Ci sie okres

Gość Misiak...Help
Ok tylko że nasza pani z wdżwr ( wychowanie do życia w rodzinie) powiedziała ze najpierw jest biały potem żółty ,pomarańczowy, brązowy, i okres!! ale tez powiedział że może być żółty albo pomarańczowy i okres!!

o matko - błonę masz owłosioną???? Jak to możliwe? Pierwsze słyszę :) Jeśli chodzi o wydzielinę i to tak długo, to pewnie jakieś upławy i poszłabym do ginekologa. A skoro tak boisz się o miesiączkę, że nagle w szkole dostaniesz, to kup sobie takie cieniusieńkie wkładki chigienicznie i noś w majteczkach jak idziesz do szkoły

Gość Misiak...Help
zrobiłam błąd w pierwszym moim powiadomieniu owłosieniu napewno wiecie o co mi chodzi

Gość nie chcę cię martwić ale
nie słuchaj jakiejś tam pani. Czasami miesiączka pojawia się bez żadnych symptomów. Mówię ci, idź z mamą do lekarza, on stwierdzi, czy przyczyną bólu i upławów jest zbliżająca się miesiączka czy infekcja.

Gość Misiak...Help
Ok dzieki już nie musicie mi pisać!! Pogadam o tym tez z mamą!!

Gość Misiak...Help
NIE PISZCIE JUŻ NIC!!