Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka83

Niedrogie sklepy w Łodzi z rzeczami dla maluszkow

Polecane posty

czy ktos wie może gdzie w Łodzi badz okolicach sa skleoy z rzeczami dla maluszkow?bede wdzieczna za info

Gość galeria łódzka
H&M C&A KappAhl CUBUS poluj na posezonowe wyprzedaże ich rzeczy biją polskie na głowę pod względem jakości nic się nie dzieje po praniach są dużo ładniejsze i z lepszych surowców niż polskie

Gość no i jeszcze
5-10-15 i Reserved Ale patrz na wyprzeadże własnie, czasem naprawdę za grosze można kupić. Ostatnio kupowałam synowi w H&M spodnie dżinsy za 20 złotych i w Reserved bluzy po 14 zł.

Gość Oj przepraszam to nie miała
przepraszam to nie miała być Galeria Łódzka tylko Manufaktura i jakoś teraz powinny być posezonowe powakacyjne wyprzedaże więc poluj teraz!!!

Gość A wiesz co_______
5-10-15 i Reserved jest Made in Poland i nie znosi dobrze prań, szczególnie te pierwsze. Reserved jest trochę lepszy i ładniejszy od 5-10-15. Ja nie lubię kupować polskich ciuchów, bo po którymś praniu robią się z nich porozciągane szmatki.

Gość Sporawdź jeszcze Mothercare
sprawdź jeszcze Mothercare, może też będą robili wyprzedaże jest w Manufakturze

Gość wszystkie są_________
Wszystkie w/w skepy są w Manu tylko CUBUS jest w Gal. Łódzkiej

Gość o nie nie nie
ja nie jestem z okolic ale wiem że od nas wielu jezdzi do Tuszyna na te całe hale targowe, z całej polski tam jeżdżą bo tanio.

Gość Z kosmetyków
to sieć Rossmann jest nie do pobicia + jeszcze promocje w Super-Pharm jak trafisz

Gość i co ci z tego że tanio
i co ci z tego że tanio jak masz potem same ściery a tak to i jeszcze brat z siostrą w dobrym ciuchu pośmiga! tu chodzi o jakość, a nie ilość i cenę

Gość A w tych zachodnich sieciówkac
sieciówkach to na wyprzedaży można dostać żeczy świetnej jakości za nieraz śmieszną kasę. nieraz tną ceny od 20% do 40% za rzecz opłaca się i będzie dla rodzeństwa albo na sprzedaż na allegro jak wyrośnie

Gość większe rzeczy typu
wózki i łóżeczka najtaniej kupisz w sklepach internetowych (możesz sobie wcześniej gdzieś obejrzeć na żywo i popróbować np. jazdy i składania wózka) po dodatki i tekstylia a nawet meble proponuję się wybrać do Ikea i Jysk smoki, butle i drobiazgi w Smyku, Mothercare, Super-Pharm i każdym innym dla dzieci oraz sieciach hipermarketów

Gość o nie nie nie
moze racja ze tam szmaty, nigdy nie bylam, wiem tylko że jeżdżą, a tymi markowymi sklepami nie ma co sie zachwycać, bo połowa made in china i takie same szmaty sie robia, a druga polowa made in poland, i to samo. co z tego ze metka 5-10-15 skoro z tyłu na metce made in china????

Gość Nie zgodzę się z tobą
Owszem robią je w krajach gdzie jest tania siła robocza, jak wszystko inne dziś zresztą, ale nie zdajesz sobie chyba do końca sprawy z tego, że NIE KUPUJĄ tych rzeczy od NICH (tj. ich krajowych producentów odzieży), a robią je w swoich własnych jednostkach, według własnej technologii, z użyciem własnych technik i standardów wykończenia. Te rzeczy nie są w sprzedaży na Chińskich, ani Polskich, czy Bengalskich bazarach. Nie mają z nimi nic wspólnego. To są zwyczajne subsydia. Tak jak amerykański luksusowy producent mebli dziecięcych Oeuf produkuje swój asortyment na Łotwie. Myślisz, że jakikolwiek Łotysz ma choćby jeden w domu? Albo wie o ich istnieniu? - Absolutnie nie. Tak jak i my mamy w Polsce firmę, która robi drewniane piękne zabawki na Amerykański i Australijski rynek i uwierz że praktycznie żaden Polak nie wie nawet o ich istnieniu, a jeśli nawet to nie byłoby go na nie stać. Podstawy ekonomi się kłaniają Psze Pani. :)