Gość Nika717 Napisano Wrzesień 3, 2009 Witam mam 19 lat i od roku kocham się w pewnym facecie..:( Niestety bez wzajemności. Jednocześnie czuję do niego żal i uraz za niektóre doznane przez niego krzywdy.Znam go już dość długo..chodziliśmy razem do gimnazjum (byliśmy w jednej klasie)ale wtedy nie znosiłam go poza tym nie podobał mi sie z wyglądu i wogóle był chamski -wyzywał ,dokuczał mi przy innych ..Wiecznie skarżyliśmy na siebie ,klasa mnie nie uznawała. : ( Te konflikty przewijały się przez 3lata -niecierpiałam go z wzajemnością ..W końcu po zakończeniu gimnazjum wyjechał do Danii i nie widzieliśmy się dość długo..niestety do czasu.: ( Odnalazłam jego profil w Nasza klasa pl. i wiem że popełniłam najgorszy błąd w życiu-zaczęłam go wyzywać i przypominać mu o przeszłości ..Wojna znów trwała on mi groził a ja go poniżałam ...Na domiar złego po jakimś czasie ZAKOCHAŁAM SIĘ W NIM ! :( Jak to możliwe ?? Uwikłałam się w to wszystko albo to jakaś kara na mnie spadła bo teraz bez przerwy o nim myśle a wiem że on mnie nie cierpi za ciągłe poniżenia -niszczyłam mu opinie wśród znajomych,zakładałam mu faszywe konta ..:( Doszło do tego że odczułam wielką zazdrość gdy zobaczyłam że ON MA DZIEWCZYNE z którą jest ! Boli mnie to bardzo i ostatecznie zaczynam się na niej mścić -wyzywam ją od najgorszych ,niszczę ją chodze na policje wymyślam różne bzdury żeby tylko ich ze sobą skłócić JEGO PRZEDSTAWIAM JAKO NAJGORSZEGO TYPA OPOWIADAM JEJ ŻE CHCIAŁ MNIE ZGWAŁCIĆ w szkole..(Mineły 4 lata od gimnazjum).Czy ja się staje nienormalna ?? Może to jakaś mania na jego punkcie ? ZACZYNAM POPADAĆ W PARANOJE Z JEGO POWODU ! Kocham go i nienawidze ..nie mogę pogodzić się z tym że on ma inną i mnie odrzuca : ( Co mam robić ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach