Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Nika717

NIESZCZĘŚLIWIE ZAKOCHANA

Polecane posty

Gość Nika717

Witam mam 19 lat i od roku kocham się w pewnym facecie..:( Niestety bez wzajemności. Jednocześnie czuję do niego żal i uraz za niektóre doznane przez niego krzywdy.Znam go już dość długo..chodziliśmy razem do gimnazjum (byliśmy w jednej klasie)ale wtedy nie znosiłam go poza tym nie podobał mi sie z wyglądu i wogóle był chamski -wyzywał ,dokuczał mi przy innych ..Wiecznie skarżyliśmy na siebie ,klasa mnie nie uznawała. : ( Te konflikty przewijały się przez 3lata -niecierpiałam go z wzajemnością ..W końcu po zakończeniu gimnazjum wyjechał do Danii i nie widzieliśmy się dość długo..niestety do czasu.: ( Odnalazłam jego profil w Nasza klasa pl. i wiem że popełniłam najgorszy błąd w życiu-zaczęłam go wyzywać i przypominać mu o przeszłości ..Wojna znów trwała on mi groził a ja go poniżałam ...Na domiar złego po jakimś czasie ZAKOCHAŁAM SIĘ W NIM ! :( Jak to możliwe ?? Uwikłałam się w to wszystko albo to jakaś kara na mnie spadła bo teraz bez przerwy o nim myśle a wiem że on mnie nie cierpi za ciągłe poniżenia -niszczyłam mu opinie wśród znajomych,zakładałam mu faszywe konta ..:( Doszło do tego że odczułam wielką zazdrość gdy zobaczyłam że ON MA DZIEWCZYNE z którą jest ! Boli mnie to bardzo i ostatecznie zaczynam się na niej mścić -wyzywam ją od najgorszych ,niszczę ją chodze na policje wymyślam różne bzdury żeby tylko ich ze sobą skłócić JEGO PRZEDSTAWIAM JAKO NAJGORSZEGO TYPA OPOWIADAM JEJ ŻE CHCIAŁ MNIE ZGWAŁCIĆ w szkole..(Mineły 4 lata od gimnazjum).Czy ja się staje nienormalna ?? Może to jakaś mania na jego punkcie ? ZACZYNAM POPADAĆ W PARANOJE Z JEGO POWODU ! Kocham go i nienawidze ..nie mogę pogodzić się z tym że on ma inną i mnie odrzuca : ( Co mam robić ??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować