Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Confused Daniel

Potrzebuję waszej opinii.

Polecane posty

Gość Confused Daniel

Wiem, że to forum dla kobiet, ale spotkała mnie sytuacja, której sam nie mogę pojąć ani wyjaśnić. Chciałem was poprosić, jeśli nie o radę, to chociaż o opinię i co o tym myślicie. Jak można wywnioskować z pseudonimu mam na imię Daniel, żeby uniknąć dalszych pytać z waszej strony - 24 lata. Postaram się pisać krótko i zwięźle, bo pewnie jak zdążyłyście zauważyć mam grafomanię... Otóż dwa lata temu poznałem dziewczynę. Nie tamto będzie tematem, jednak wspomnę, że dla mnie to był piorun, szybko stwierdziliśmy, że chcemy być razem. Jeśli chodzi o łóżko, to ja byłem jej pierwszym, tak jak ona moją pierwszą. To chyba przyczyniło się do wszystkich problemów, które pojawiły się miesiąc temu. Otóż wracając późnym wieczorem od mojej dziewczyny spotkałem jej najlepszą przyjaciółkę - M. Było bardzo późno, a że szliśmy w tym samym kierunku, zaproponowałem, że ją odprowadzę. Pod jej klatką zaproponowała, że napijemy się czegoś u niej i porozmawiamy, bo chce mnie prosić o pewną radę. Nie wydawało mi się dziwne, że nie zrobiła tego przez całą drogę. Sam nie wiem dlaczego, ale poszedłem do niej. Jeszcze kiedy było ciemno w jej korytarzu zaczęła mnie całować. Nie opierałem się, odwzajemniłem pocałunek. Ocknąłem się, kiedy zaczęła mi rozpinać rozporek u spodni. Powiedziałem:"Nie". Co ona tylko zbyła lekkim śmiechem i powiedziała:"Czyżbym Ci się nie podobała?". Zawsze myślałem, że prędzej będę żyć w niewiedzy, jak to jest z inną, niż zdradzę. Tak też tego nie zrobiłem. Kiedy odwróciłem się i byłem gotowy do wyjścia złapała mnie za rękę i stwierdziła, że nie da mi wyjść, dopóki mi czegoś nie opowie. Powiedziała, że wszystko to, co zaszło to plan zainspirowany przez moją dziewczynę. Po półtorej roku związku, miała wątpliwości, nakłaniana przez swoje przyjaciółki, żeby zdradziła mnie pierwsza, bo ja i tak prędzej czy później to zrobię - zdradziła mnie. Według jej przyjaciółki, po prostu złożyło się na to strach przed moją zdradą i oczywiście ciekawość, jak to byłoby z kim innym. Namówiła przyjaciółkę, żeby mnie uwiodła i przespała się ze mną. Tylko po to, żeby mieć dobry powód do zerwania ze mną. A ta nie wiedząc czemu nie przeciwstawiła się...;( Nie chciałem w to wszystko uwierzyć. Jednak jej przyjaciółka pokazała mi smsa wysłanego z jej numeru:"Właśnie wyszedł ode mnie za jakieś 3 minuty będzie na ulicy X". Nie mogłem spać całą noc, następnego dnia pierwsze co zrobiłem, to udałem się do mojej dziewczyny. Oczywiście wypierała się, do momentu w którym powiedziałem, że M. mi wszystko wyznała i pokazała smsa. Dziewczyna kazała mi wyjść. Zaczęła we mnie uderzać i siłą ciągnąć do drzwi. Nie stawiałem oporu. Od tamtej pory nie mam z nią kontaktu. Nie odzywa się, ani nie odpowiada na próbę kontaktu z mojej strony...

Gość 1234567.......
podstawowe pytanie ...czy mimo tego że Cię zdradziła z innym i tego że nasłała na Ciebie koleżankę nadal chcesz z nią być ?

skoro ona Cie zdradzila to ja bym ją olała i nawet nie zabiegala o jaki kolwiek kontakt:-o

Gość kolezankaszklanka
no i w czym problem? w dziewczynie kretynce i jej przyjacioleczkach? pfffffffffffffffff

Gość Confused Daniel
Nie chcę już z nią być... po tym co się stało. Jednak nie potrafię zerwać z przeszłością i chcę usłyszeć chociaż wyjaśnienie z jej strony - Dlaczego?

trzeba było powiedZieć koleżnace że po tym smsesie masz swoją byłą gdzieś i skończyć z koleżką bo jak sama sie zgłosiła to by pewnie nie protestowała :D 🖐️ a potem rzucić dziewczynę piszac jej smsa że widziałeś sms który wysłała do koleżnaki :P 🖐️

Gość nutkaMalutka
a może to ta "życzliwa" koleżanka zrobiła jej wodę z mózgu?

Gość 1234567.......
daj sobie chłopie spokój ...pewnie że dobrze by było znać prawdę dlaczego tak a nie inaczej postępowała ...ale ja na Twoim miejscu nie wracałabym i zerwałabym całkowicie kontakt usuń numer tel i wszytko co jest z nią związane ze swojego życia i zacznij żyć swoim podejrzewam że nawet jeśli doszłoby do konfrontacji to uraczy Cię sloganami typu .....już Cię nie kocham ....nie rozumiałeś mnie....nie byłam z Tobą szczęśliwa itd....... chcesz tego słuchać ?

Gość Confused Daniel
Sami, to nie jest prowokacja:( Może naprawdę ta koleżanka jej namieszała w głowie?

Słuchaj/czytaj nie umiem Ci doradzić, nie mam nawet zdania na ten temat Dla mnie to kosmos. pozdr Daniel;)

Gość aaaaa.....
chcesz jeszcze z Nia byc? ile ona ma lat?

Gość Hopla Hopa
Ja piertole ale chora jazda Sory Kolego ale masz pierdolnieta w chuj laske wez nawet o niej nie przypominaj sobie bo az szkoda słow;/...

Gość wróg przyjaciółeczek
Hehe M jak Magdalena?

Gość Confused Daniel
Nie... M. jak Monika. Naprawdę mam cholerny mętlik w głowie. Dziękuję wszystkim za pomoc.

Gość mrukfa
A ile masz lat?

Gość fgdnl
wiesz co koleżko - ty się lepiej zorientuj czy ta jej kolezaneczka cię nie okłamała - skoro twoja laska kazała ci się wynosić ze złością to może dlatego , że nie mogła pojąć jak mozesz wierzyc jej kumpeli -ździrze . Pisze tak bo mojemu facetowi nałgała taka żmija a on zamiast spokojnie ze mną pogadać przyleciał z pretensjami i wyzwał mnie tak że cały dom to słyszał chyba - jak się w końcu dowiedział że to było kłamstwo żmijki to było już za późno - przekreśliłam 3 wspólne lata i skasowałam zapowiedzi w kościele - dosłownie 2 miechy przed planowanym ślubem

Gość Confused Daniel
fgdnl, to tego smsa po co pisała?

Gość baron de drift
szczerze napiszę, że nie przebrnąłem dalej niż do 5 zdania ale mogę Ci udzielić rady. Oto RADA------>rzuć ją

Gość fgdnl
wiesz - nie wiem jak jest w tym wypadku- być może rzeczywiście trafiłeś na taką sukę nie kobietę przej m.in. której wybryki cierpi opinia nas wszystkich fajnych normalnych babek :/ , ale lepiej sięupewnij bo nie wiesz do czego zdolne sąkobiety z zazdrości - nie problem wysłać sobie sms-a z telefonu najlepszej przyjaciółki - ile razy moja pseudo przyjaciółka miała wolny dostęp do mojego fona - a bo to kasy nie ma a to musi zadzwonić gdzieś itd.

Gość smutne to
ten SMS jest wyrwany z kontekstu i kompletnie o niczym nie swiadczy. Przyklad Pyt -Przyjde na ploty jak twoj chlopak wyjdzie Odp - wlsnie wyszedl i powinien wlasnie byc na Twojej ulicy. Tak czy inaczej uwazam, ze zwiazki w ktorych ludzie sa a pierwszym partnerem sa z zalozenia chore albo do jakiejs patologii zaraz doprowadza. To prawo dziala w obie strony. Sama sprawa- proponuje jednak wyjasnic do konca sprawae z Twoja dziewczyna , a najlepiej doprowadzic do konfrontacji calej Waszej trojki. To nie dla dziewczyny ale dla Ciebie samego. A potem znajdz sobie inna dziewczyne - to tez dla wlasnego zdrowia

Gość nutkaMalutka
mi się ta koleżanka nie podoba, coś mi się wydaje że to może ona spacjalnie namieszała. Pogadaj na spokojnie ze swoją dziewczyną