żabka00 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 Mam 162cm wzrostu pas-84 biodra-86 pod biustem-81 udo-51 Jak myślicie ile ważę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość guluzula Napisano Wrzesień 3, 2009 a ile w cycach bo bez tej niewiadomej nie da sie rozwiązać równania.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krolewna_z_drewna Napisano Wrzesień 3, 2009 ok 65 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka00 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 w cyckach 90 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krolewna_z_drewna Napisano Wrzesień 3, 2009 ale z ciebie grubas, ja mam talię osy, tylko 92 cm,a ty! wstydz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka00 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 królewna z drewna-dlaczego tak myślisz, że jestem grubas??? do grubasów, to ja nie należę:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość guluzula Napisano Wrzesień 3, 2009 no to wychodzi ze wage masz w sam raz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka00 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 ważę 55-56 kg wcześniej ważyłam 77 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ah tak Napisano Wrzesień 3, 2009 a wedlug ciebie 65 kg to grubas ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka00 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 według mnie przy wzr 162 cm i mieć 65 to nie jest dużo, ale jak ja tyle ważyłam to czułam się okropnie, ale teraz moja aktualna waga mi odpowiada i czuję się świetnie w nowej figurze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ah tak Napisano Wrzesień 3, 2009 ja ważę 87kg i uwazam, że jestem w sam raz, co prawda mam brzuszek jak arbuzik, ale to ładnie wygląda, nie ma co sobie przyjemności odmawiać, czekoladka czy 2 nikomu nie zaszkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka00 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 ah tak- a ile masz wzrostu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ah tak Napisano Wrzesień 3, 2009 156, jestem niska, taka filigranowa kobietka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka00 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 156 i 87 kg? chyba żarty sobie ze mnie robisz. Cz Ty wiesz, że masz wielką nadwagę?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alicyjkaaa Napisano Wrzesień 3, 2009 A czy Ty wiesz, że masz niebezpieczną otyłość typu jabłko? Otyłość ogólnie dzielimy na dwa główne typy: * typu jabłkowego (otyłość brzuszna, wisceralna, androidalna) – spotykana częściej u mężczyzn i kobiet po menopauzie. Znacznie groźniejsza dla zdrowia, gdyż zwiększa się ryzyko wielu chorób, m.in. chorób układu krążenia, nadciśnienia i cukrzycy typu II, * typu gruszkowego (otyłość pośladkowo-udowa, obwodowa, ginoidalna) – spotykana częściej u kobiet, z nagromadzeniem tkanki tłuszczowej w okolicy bioder i ud, mniej ryzykowna jeśli chodzi o ryzyko chorób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka00 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 ja nie wiem jak można czuć się dobrze ważąc 87 kg i to przy tak niskim wzr. Ja mam 162 i jak ważyłam 77 nie mogłam patrzeć na siebie:/ czułam się jak kaszalot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja mam 155cm Napisano Wrzesień 3, 2009 i ważę 40 kg i dobrze mi z tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ah tak Napisano Wrzesień 3, 2009 trzeba zaakceptować siebie, ciasteczko jeszcze nikomu nie zaszkodziło, a co do brzucha to uwazam, ze jest bardzo seksowny, taki arbuzik, a nadwagę mam leciutką, nawet po mnie nie widac, ciekawe jak wy wyglądacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myszeczka00018 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 Mam 167cm wzrostu pas-73 biodra-94 pod biustem-72 biust- 91 waze 60kg niby nie ma tak zle ..ale mam odstajacy brzuszek ktory jest moim utrapieniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaa tam Napisano Wrzesień 3, 2009 Ja ważę 84 kg przy wzroście 172 :P ja dopiero jestem grubaskiem ... ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuśka22 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 Ja waze 80kg przy wzroscie 176cm i czuje sie jak tłusta świnia....:( nie wiem jak mozna czuc sie w wadze 84kg dobrze:( ble.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mamuśka22 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 sorki pomyliłam sie przy wadze 87kg to Ty dopiero masakrycznie wygladasz....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka00 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 ah tak- Twoje BMI wynosi 35.7 = II stopień nadwagi ;/ I Ty piszesz, że to lekka nadwaga?? Chyba z mózgiem masz coś nie tak! Kobieto rusz się i zacznij się odchudzać. gdybym ja ważyła tyle co Ty, to chyba bym się pochlastała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żabka00 0 Napisano Wrzesień 4, 2009 ah tak- sorry nie nadwagi tylko II stopień otyłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach