Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Green Tea.

Jesienna deprecha już mnie dopadła...

Polecane posty

Gość Green Tea.

Muszę się trochę pożalić dziewczyny. Rzuciłam niedawno palenie, a czuję się okropnie, mimo, że powinnam się czuć lepiej. Czuje się słaba, zaspana, to mój 4 dzień niepalenia, nie ciągnie mnie niby, ale... Przytyłam już 2 kg, a niedawno jeszcze ciężko pracowałam aby zrzucić 9 kg, i zrzuciłam a teraz skończyła mi się motywacja. Zniknęło słońce (mieszkam w UK), pada, wieje, jest zimno. Nie lubię siedzieć w domu ale ostatnio nie chce mi się nigdzie wychodzić, nic robić, siedzę w domu, nie robię kompletnie nic. Gdzieś mi zniknęła cała energia, miałam szukać nowej pracy, miałam zacząć ćwiczyć, miałam zrobić to i tamto, a siedze i tyję. Mam mega zatwardzenie, nie byłam w kiblu na nr. 2 od jakichś dwóch dni. Bajkowo po prostu. Wiem, że to ode mnie zależy jak wyglądam i co robię, że potrzeba mi porządnego kopniaka w dupę, ale kurde... nie chce mi się iść i poprosić kogoś, żeby mnie w tą dupę kopnął :/ Pomooocyyy...

Gość Green Tea.
Kant dupy, racja, jeszcze dwa miesiące temu miałam ciągle jakieś zajęcia, to praca, to do znajomych, ciągle gdzieś biegałam, nawet jak miałam czas na siedzenie i nicnierobienie to wynajdywałam sobie jakieś zajęcie. I faktycznie, czułam się świetnie i miałam masę energii. I żadnych zatwardzeń, deprech, i innych syfów. No cóż, trzeba się brać za siebie tylko chodzi o ten pierwszy ruch, o odbicie się od dna, później już powinno iść z górki.

Gość no to do psychologa czas

Gość spokójnie spokój
jezeli nie do psycholga to zastosowac naswietlanie lampa,FOTOVITA,polecam

Gość taaaa do przeskoczenia
jak nie masz problemów to mozesz sobie skakac hehe

Gość Green Tea.
E tam, psycholog, nie takie rzeczy trzeba bylo w zyciu przeskoczyć. Musze sie tylko od czasu do czasu poużalać, a nuż ktoś mnie do czegoś zainspiruje, albo humor mi się magicznie zmieni...

Gość ta jasne magicznie hehe
nic samo sie nie stanie pamiętaj:)to naswietlanie FOTOVITA polecam

Gość Green Tea.
Nie chcę zadnego naświetlania. Wieczór nastał a mi jeszcze gorzej i w dodatku zimno ale od jutra walcze z jesienną deprechą, a co!

Gość bambino___
Wy przynajmniej spicie i jecie :( ja od kilku dni mam problem ze spaniem , chodze glodna a nie moge nic przelknąc na wszystko mam ochote ale jak sie zaczynam zabierac do jedzenia to mi sie odechciewa tak juz kilka dni ;/na nic nie mam sily najchetniej bym siedziala w domu u siebie w pokoju .az zaczyna mnie to martwic

Gość no to proponuje leczenie
Światłem,lama FOTOVITA daje znakomite efekty przy tego typu dolegliwosciach:) No to czego Ty chcesz w końcu Green Tea. ??????? Chyba tylko pomarudzic tak bezsensu:) hehe