Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina_****

CZy 3 dni po terminie miesiączki test moze nie wykazac ciązy? miała tak któraś?

Polecane posty

Gość karolina_****

chce tylko wiedzieć czy to możliwe..i czy jest szansa... dodam, ze mam regularne cykle od lat... i trochę mnie to dziwi. myślałam ze zaskoczyłam w końcu a test dziś rano czyli 3 dni po terminie @ pokazał tylko jedna kreskę...

Gość wrzesniowa mamuska
zalezy jak czuly mialas test. moj w 3mies ciazy pokazal ledwo widoczka 2 kreske, gdybym sie dokladnie nie przygladnela zapewne jej bym nie dostrzegla, najlepiej zrob sobie bete:)

możliwe! moja kumpela jest teraz w 12 tc, cykle zawsze jak w zegarku a test w dniu @ negatywny, dopiero ponad tydzień po terminie wyszedł pozytywny ;) najpewniejsze jest badanie w labolatorium bhcg, daje 100% pewności. sama powinnam zrobić bo od niedzieli czekam na @ test negatywny, jutro ide do labolatorium jak sie uda to zrobie.

może nie pokazać jeśli ten cykl np. jakimś trafem miałby być dłuższy, to owulacja mogłaby by być później a i miesiączka wtedy też. Zrób test za kilka dni, a jeśli chcesz wiedzieć szybko, to idź do labolatorium na test z krwi (beta hcg).

Gość karolina_****
wrzesniowa mam- wierzyc sie nie chce, ze w 3 miesiącu wyszła blada...! szok. che iść na bete, ale chciałam jescze dwa dni poczekac... dzięki dajecie mi nadzieję na to, ze jeszcze jest szansa... :) robiłam ten Quich vue....niby czuły...

Gość karolina_****
a owulacja jest u mnie łatwa do rozpoznania. była 15 lub 16 ego... dlatego byłam pewna że dziś wyjdzie jak coś... poczekam jescze dwa dni i zrobie jeszcze jeden.. później beta,...:)

mozliwe! mi dwa pierwsze testy wyszly negatywne (w 1 i 3 dniu spodziewanej @), dopiero trzeci po tygodniu pozytywny:)

Gość karolina****
kocham cie izabel normalnie... obym miła tak samo..:):) zrobie za 3 dni będzie jasne..:) na bete chce pójść dpieropo drugim teście