Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie za moalo wazy

rok i 3 miesiace = 9 kg wagi, dziewczynka

Polecane posty

Gość nie za moalo wazy

kurcze wie mze malo ale niunia niechce jesc. kupywalam sinlaki i tez malo przybierala, jest zywym dzieciekim szybko biega i nie moze usiedzic w miejscu non stop w ruchu

witaj ja zmagam sie z tym problemem od pól roku moje dziecko ma 1,5 roku i wazy 10 kilo karmie go na siłe i kazdy posiłek jest jak koszmar z ulicy wiazów byłam u lekarza powiedział ze ok ze zdrowy tylko taka przemiana ale przemaiana musi sie z czegos brac a moje dziecko potrafi zyc kaszka i jednym ziemniakiem przez cały dziń...wiem co przechodzisz bo ja albo rycze albo krzycze i popadam w depresje a ten nie i nie tylko banana by jadł bez ograniczeń

Gość dziewczyny bez przesady
czy ktos wam mowi ze wasze dzieci sa chude albo niedozywione?? Moja mala ma dwa i pol roku i wazy 12 kg i wszyscy mowia ze to ok, wiekszosc dziewczynek w jej wieku( wiem od matek, jak spotykamy sie np na placu zabaw) wazy mniej wiecej tyle samo roznica ok pol kg. Podstawa sa wyniki krwi , jesli sa dobre po co wmuszac w dziecko jedzenie. Nie ma nic gorszego niz karmienie na sile.

Moja córcia starsza ma 20 miesięcy i waży 10,4 kg. Pediatra mówi, że nie ma się czym przejmować. Jeśli nie chce jeść, to nie zmuszać bo skutek będzie odwrotny i dziecko w ogóle się zrazi do jedzenia.. Niech je to na co ma ochotę nawet jeśli miałyby to być non stop banany, czy parówki. Powiedziała, że to jest taki etap rozwoju i on minie a najważniejsze nie zmuszać :-D Tak więc nie przejmuję się, daję tyle ile chce i co chce i dziecko jest energiczne (aż za bardzo), wesołe i skore do zabawy, więc powodów do niepokoju nie mam. Moja córcia jest nad morzem z dziadkami i dziś właśnie dostałam od nich wiadomość, że moje dziecko niejadek zjada na śniadanie talerz zupy mlecznej i kanapeczkę, na obiad zupę i mięsko z ziemniaczkami a na kolacje wtrąbiła 2 flądry :-D SZOK!!!!! Zmiana klimatu chyba ją tak rozpędziła he,he,he :-)))

Gość hm hmm
a mój syn - 11m-cy i 12kg :o

Gość mama synka 13 miesięcy
a mój synek waży 9800 g i wcina wszystko co mu daję

Kobietki, najważniejsza jest siatka centylowa. Każde dziecko rozwija się we własnym tempie ale jeśli mieści się w nomach centylowych to wszystko jest ok:-D