Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helkuski

Dlaczego wiekszosc z was udaje ze tego nie lubi?

Polecane posty

Gość Helkuski

ANAL jest fajny i facetowi sprawia duza przyjemnosc. Kobiecie tez, moja bala sie sprobowac. Sprobowala jednak ze mna w koncu i jeczala bardzo glosno - wiec chyba jej sie spodobalo.

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dla mnie Twoja kobieta może dac sobie wsadzic nawet w ucho, wasza sprawa, ale ja tego nie lubie i jest to ohydne i jakis dupek nie bedzie mi wmawiał ze to lubię :o

Gość kajamm
a nie przeszkadza Ci, że jak wyjmujesz jej z tyłka to na twoim penisie jest czekolada :( ?

Gość svgdf
a może jęczała z bólu??

Gość agusia2102
Dla mnie to świństwo :] Ale każdy ma swoje zdanie ..

Gość a moze twoja to mniejszosc
a nie my to wiekszosc, nie pomyslales?

Gość pierdolenie kotka
a ja przez walenie w dupsko zafundowałam sobie bakterię i już 2 razy poroniłam. Wię już nikt mnie nie przekona że to jest dobre.

Gość kajamm
Sylwuniaaa - a Ty może nigdy nie robisz kupy, i wyjmuje z Ciebie całkiem czystego ? :-O

Gość agusia2102
Moim skromnym zdaniem dupcia jest przeznaczona Tylko do jednego celu :)

kajamm a słyszałaś o takim czymś jak lewatywa? Jeśli nie to polecam troszkę pobuszować w necie i poczytać na ten temat.

Gość no pewnie
jeszcze sobie lewatywe robic aby faceta zadowolic :o

Gość kajamm
tak, słyszałam o czymś takim jak lewatywa, z tym, że serwuje się ją komuś, kto ma problemy z zaparciem, bo robienie jej sobie, żeby przygotować tyłek do rżnięcia, to już nie jest normalne :-O Ale widzę Sylwuniaa, że Ty już jesteś ekspertką w tej dziedzinie :-O

kajamm nie jestem ekspertką, po prostu jestem otwarta na nowe rzeczy i chętnie je próbuję z moim facetem, bo mu ufam. Jeśli się komuś ufa i się go kocha to nie powinno się mieć ograniczeń, żadnych oporów. Poza tym wszystko jest dla ludzi, anal też :)

Gość bzzyk
Sylwuniaaa...ty idz do zoo i poproś słonia!! Jesteś jakaś nienormalna. Szkoda gadać.

bzzyk nienormalna, bo moje poglądy są dalekie od poglądów średniowiecznych? Proszę cię....

coraz wiecej ludzi uprawia seks analny..... ale prawda jest taka, ze powinno sie w gumie itd....... tam jest inna flora bakteryjna...... poza tym nie jest super czysto (nawet jak tego nie widzicie) no i jeszcze problem hemoroidow...... podobno anal jakos sie tam przyczynia...... ja nie lubie. mam awersje jak pomysle o w/w jednak penis to troche za duzy sprzet :/

Gość kajamm
Sylwuniaa a rób sobie co chcesz ;) Ale dla mnie coś takiego jak wkładanie penisa w odbyt jest czymś dziwnym, niesmacznym, niezgodnym z naturalnym porządkiem. Pomijając, że wkłada się go tam, gdzie nie powinno, to trzeba też wziąć pod uwagę to, że są tam zarazki itp. Z odbytu powinno coś wychodzić, a nie być tam wpychane :(

Gość Helkuski
To właśnie jest takie zacofane podejście. Kobiety sobie założy że to beee i nawet nie chcą tego spróbować. Trzeba najpierw tego spróbować zanim się wypowie. Moja była temu przeciwna, ale jak spróbowaliśmy i jak jęczała to wiem że było jej mega dobrze. Już nawet nie napisze jak ja się czułem, dla mnie to było super wspaniałe. Super pozytywne doświadczenie, budujące związek. Każdy facet chciałby tego ze swoją kobietą, wiec co mówię. Większość o tym nie mówi bo się wstydzą, nie chcą być odebranych jako zboczeńcy. Alek prawie każdy facet o tyn marszy żeby zasmakować pupci swojej partnerki.

Gość zanet20ka
Ja próbowałam w gumce analu dwa razy i bolało, nic przyjemnego dla mnie. Miałam uczucie jak bym robiła kupę ;P hehe

Też tak kiedyś uważałam, ale moim zdaniem warto spróbować, choćby po to żeby dowiedzieć się czy nam się to spodoba,czy też nasze obawy były jednak słuszne. A zresztą, niech każdy robi i myśli co chce :P

Gość Helkuski
To nie jest obrzydliwe, to jest wspaniałe. Faceci to lubią. No i może czasami im o tym strach powiedzieć, że to źle zostanie odebrane. Ale to jest fajne, tylko że spora część kobiet jest na tyle zakompleksiona że uważa to za zło i nawet nie chce spróbować. Wiele tracicie, ale to wasza sprawa.

Helkuski wydaje mi się, że kompleksy nie mają tu nic do rzeczy, po prostu niektóre kobiety się tego boją, bo krąży wiele negatywnych mitów na temat analu.

Gość kajamm
jest prymitywny :D

Gość Firanka 1515
Kurde ale wezcie mi cos wyjasnijcie bo nie kumam.pochwa jest stworzona zeby ja bzykac unerwiona odpowiednio punkt g i tak dalej a z czego ma sie wziasc przyjemnosc przy waleniu w kiszke stolcowa?!ja raz sprobowalam i nigdy wiecej dupa mnie bolala 3dni i nic wiecej!dupa jest do srania nie do jebania takie moje zdanie

Gość to powiem
Wsadz se butelke w dupe helkuski i wypierdalaj z forum.