Kurusiowa 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 Moze pomoze mi ktos mialam miesiaczke dopiero skonczylam dwa razy raz mialam tydzien jeden dzien przerwy i znow dopiero skonczylam jak wspolzyje z mezem mam plamienia straszne martwie sie co to moze byc?wie ktos?ciazy nie ma! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nadal nie umiesz Napisano Wrzesień 3, 2009 używać przecinków i kropek? są na klawiszach za M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no na przyklad Napisano Wrzesień 3, 2009 mogą to być mięsniaki. lub gorzej- nowotwor. ale my jasnowidzami nie jestesmy, a ginekolog nie gryzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wala Twist 0 Napisano Wrzesień 3, 2009 Trzeba iśc do ginekologa, moze jest cos na szyjce, np nadzerka, polip a jak nie widac nic to lekarz skieruje na zabieg abrazji, czyli wyłyżeczkowanie jamy macicy i zbadanie tego materiału czy nic sie złego nie dzieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurusiowa 0 Napisano Wrzesień 5, 2009 No wlasnie sie wybieram w tym tygodniu nigdy tak wlasnie nie mialam a bylam nie dawno u ginekologa powiedzial ze mam grzybice nic wiecej w ciazy nie jestem a jak zaczelam sie kochac z mezem po 3 miesiacach przerwy mam wlasnie krwawienia po kazdym stosunku nie wiem co sie dzieje a miesiaczka z miesiac sie spoznila :(usg mi robil nic nie powiedzial co za ginekolog dzisiaj znow sprobuje sie kochac ciekawe jak bedzie czy znow bede krwawila :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach